G.Gurevičiūtė: „Balinti plaukus buvo didelė mano grožio klaida“

Gintarė Gurevičiūtė nedažo plaukų. Gintarė Gurevičiūtė neturi prabangių suknelių. Taip skelbiama apie aštrialiežuvę BTV laidos „Yra, kaip yra” ekspertę, neseniai debiutavusią ir LNK „Šokiuose ant ledo”. Tačiau daugybėje nuotraukų ji pasipuošusi prašmatniais drabužiais ir vilioja anaiptol ne natūraliu lūpų raudoniu.

G.Gurevičiūtė ir L.Karalius 2009-aisiais.
G.Gurevičiūtė ir L.Karalius 2009-aisiais.
Daugiau nuotraukų (1)

Asta Buitkutė

Feb 22, 2014, 7:20 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 12:49 AM

Nejaugi televizijoje nuolat matomai G.Gurevičiūtei (28 m.) iš tiesų svetimos grožio procedūros? - pasidomėjo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Beveik prieš šešerius metus „Lietuvos ryto” daryta nuotrauka priverčia G.Gurevičiūtę atskleisti visas kortas: buvusi dainininko Lino Karaliaus mylimoji ne visada žavėjo natūralios spalvos kasomis – jai teko pabūti tikrų tikriausia peroksidine blondine.

Tiesa, Gintarė tvirtina, kad tai buvusi didžiausia grožio klaida, už kurią teko brangiai sumokėti. Tai jai kainavo ilgus metus kantrybės laukiant, kol ant galvos neliks nė vienos dažytos sruogos. Užtat dabar mergina drąsiai gali didžiuotis būdama natūrali auksaplaukė lietuvaitė.

– Sakote, kad dabar jūsų plaukų spalva tikra, bet vos prieš kelerius metus buvote dažyta blondinė. Ar buvo ir kitų eksperimentų?

– Paauglystėje, maištavimo laikais keletą kartų dažiau plaukus nuplaunamu balzamu – raudona spalva. Vėliau, atgavusi natūralią spalvą, užsinorėjau ryškumo, pokyčių, tad stilistas pasiūlė plaukus nubalinti.

Tai buvo didžiausia mano kada nors padaryta grožio klaida. Tai supratau dar sėdėdama kirpėjo kėdėje.

Ši klaida man kainavo ketverius metus nuoseklaus darbo grįžtant prie natūralių, nedažomų plaukų.

Buvo išties sunku, stilistai plaukus kas mėnesį dažė plonomis sruogomis, kaskart mažindami jų skaičių ir palikdami vis daugiau natūralių plaukų, kol galiausiai vasarą nustojau dažyti. Kurį laiką vaikščiojau kaip su lengvu ombre dažymu, kuris dabar labai madingas. O dabar jau džiaugiuosi natūralia plaukų spalva.

– Kodėl nusprendėte pereiti prie natūralumo?

– Visada vertinau natūralų grožį. Manau, kiekvienam žmogui labiausiai tinka ta plaukų, akių ir odos spalva, kokią gamta davė.

Didžiausias grožis yra sveikata – lygi oda, blizgantys plaukai, balti dantys. Dažyti plaukai niekada neatrodys taip sveikai ir prabangiai kaip natūralūs, kad ir kokias brangias priemones naudotume.

– Sakėte, kad ir pas kosmetologę nesilankote. Nesinaudojate visai jokiomis grožio procedūromis?

– Kosmetologė atlieka veido valymą ir kitas veido bei kūno procedūras, pešioja ir dažo antakius. Tokiomis paslaugomis nesu niekada naudojusis. Tačiau turiu dovanų kuponą, kuris vis dar galioja. Artimiausiu metu ketinu tai išbandyti.

Dažydama plaukus kiekvieną mėnesį vaikščiojau į grožio saloną, naudojausi kirpėjos paslaugomis.

Savo kūną lepinu kitaip – sportuoju, sveikai maitinuosi, kas savaitę pasimėgauju tailandietišku pėdų masažu.

Prieš metus išbandžiau ilgalaikį manikiūrą. Filmuojantis laidose mano rankos privalo atrodyti nepriekaištingai, o įvertinant tai, kad mano gyvenimo būdas itin aktyvus, be ilgalaikio lakavimo tai būtų sudėtinga.

Plaukus patrumpina mama, kai reikia, o depiliacijos nedarau, nes iš prigimties esu itin mažo plaukuotumo. Skutimosi peiliuko man pakanka.

– Kiek laiko savo išvaizdai skiriate kasdien?

– Ryte ir vakare veidą patepu drėkinamuoju kremu. Ryte padažau blakstienas tušu, o lūpas vazelinu.

Drabužius perku itin retai, gal kartą ar du per metus. Esu prieš besaikį vartojimą. Ypatingomis progomis padengiu veidą BB kremu (angl. „beauty balm” – specialus maitinamojo kremo ir makiažo pagrindo produktas. – Red.), paryškinu akis šešėliais, skruostikaulius – biriąja pudra, o lūpas – raudonu lūpdažiu. Tai darau kokį kartą per du mėnesius.

Neturiu didelio noro perdėtai puoštis. Taip yra greičiausiai dėl to, kad mano darbas suteikia galimybę visuomet atrodyti nepriekaištingai – blizgūs drabužiai, ryškus makiažas. Kasdienybėje patinka mėgautis ramybe ir paprastumu.

– Esate sakiusi, kad ir savo spintoje neturite nei puošnių suknelių, nei brangių batelių. Koks jūsų mėgstamas aprangos stilius? Ką renkatės, kai būna proga pasipuošti?

– Priklauso nuo nuotaikos ir progos. Tai gali būti trumpa suknelė arba kombinezonas ar tiesiog kelnės ir švarkelis. Studijavau kostiumo dizainą. Labai mėgstu kurti drabužius pati, spintoje jie užima nemažai vietos.

– Konkurse „Šokiai ant ledo” demonstruojate puikią figūrą. Kaip ją prižiūrite?

– Tikrai nesu idealios figūros. Ir ant mano kūno yra celiulito. Tačiau, žinoma, skųstis negaliu.

Už savo kūną pirmiausia esu dėkinga tėveliams. Tai ne tik geri genai. Mano visa šeima mėgsta aktyviai gyventi, tokios vertybės ir pasaulėžiūra buvo diegiama nuo mažens.

Dabar neįsivaizduoju poilsio be aktyvaus sporto. Mano kasdienybė neatsiejama nuo fizinio aktyvumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.