Milano mados veteranas R.Cavalli surengė ugnies šou

Ar Milano mados industrijos veteranai dar gali nustebinti visko mačiusius kritikus, redaktorius bei verslininkus? Be abejo, nes būtent tai įspūdingu šou padarė italas Roberto Cavalli, savo rudens-žiemos sezono pristatymo svečius sužavėjęs ne tik puikia šaltojo laikotarpio kolekcija, bet ir teatrališku renginiu.

Naujausia R.Cavalli kolekcija.<br>„Reuters“ nuotr.
Naujausia R.Cavalli kolekcija.<br>„Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 23, 2014, 5:29 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 12:26 AM

Tamsi erdvė, areną primenantis podiumas, didžiulis ugnies ratas – tokią aplinką bei dekoracijas parinko ne tik tam, kad sukurtų dramatišką efektą, bet ir norėdamas naujausios kolekcijos drabužius parodyti taip, kaip juos turėtų dėvėti mados namų klientė. Ji ateinantį rudenį primins aršią ir patyrusią heroję iš filmo „Bado žaidynės“, tačiau jos kovos arena taps Milano gatvės, o geriausiu ginklu – žavesys bei stiliaus pojūtis.

Keletą pastarųjų sezonų besižavėjęs trečiuoju XX-ojo amžiaus dešimtmečiu bei „flapper“ merginų įvaizdžiu, šįkart R. Cavalli pasiūlė atkreipti dėmesį į betono džiunglių medžiotoją, kuri dėvi kailinį šalį kartu su stilingu kostiumėliu, o jos derinį užbaigia gyvatės odos ilgaauliai. Nors kolekcijos spalvų paletė buvo subtili, stiprūs, kūną pabrėžiantys siluetai bei kailis ir oda R.Cavalli moters išvaizdai suteikė jėgos.

Pristatymo pabaigą nusprendęs skirti elegantiškiems juodiems kostiumams bei juodų nėrinių suknelėms, keletą modelių dizaineris sukūrė iš ryškiai raudono kailio bei šilko – jie buvo marginti liepsnos motyvu, nes, pasak dizainerio, jis atkartoja moters veržlumą bei galią. O jeigu jai žengiant podiumu už nugaros lieka tikra liepsnojanti linija, įspūdis neabejotinai stipresnis ir vertas publikos aplodismentų.

Parengė Deimantė Bulbenkaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.