Mėgstamiausi garsių moterų auskarai: kokie jie?

Atverkime papuošalų dėžutę. Aksominiame dėžutės viduje gražiai sudėtos auskarų poros. Baltojo ir geltonojo aukso, dailinti safyrais ar smaragdais. Auskarai su perlais ir gintaru. Kuriais šį kartą pasipuošti? O gal nė neverta sukti galvos? Juk kiekviena moteris turi auskarų, kurie tinka visomis progomis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-24 12:44, atnaujinta 2018-02-15 23:58

Balerina Kristina Tarasevičiūtė

Smulkutė šviesiaplaukė baleto šokėja kelių metalų derinio auskarus pamėgo todėl, kad jie universalūs.

Jais pasipuošti tinka bet kur ir bet kada. „Auskarai dera prie įvairaus stiliaus aprangos ir visada atrodo elegantiškai“, – sakė K.Tarasevičiūtė.

„Modilinos“ modelių agentūros vadovė Jolanta Sadauskienė

Verslininkė vis dar mano, kad deimantai geriausi moters draugai, tačiau jos pamėgti auskarai be jų. Dovanų gavusi drugelio formos baltojo aukso su žydrais safyrais auskarus ji nutirpo. Jie moterį pakerėjo!

„Septynerius metus jaučiu silpnybę mėlyniems drugeliams. Mano žvilgsnis visada užkliūva už drugelių, kad ir kur jie būtų: realybėje, juvelyriniuose dirbiniuose, drabužiuose, interjere“, – šypsojosi Jolanta.

Dainininkė Urtė Šilagalytė

Atlikėja prisipažino, kad ji – beviltiška romantikė. Ir tai atsispindi ne tik jos dainose, bet ir kasdieniame gyvenime – drabužių spintoje ir papuošalų dėžutėje.

Mėgstamiausi merginos auskarai subtilūs ir puošti baltais perlais. „Auskarai yra brangaus žmogaus dovana, todėl jie man visada padeda palaikyti gerą nuotaiką“, – tikino Urtė.

Šokėja Rasa Židonytė

Profesionali sportinių šokių šokėja nemėgsta savo išvaizda šokiruoti aplinkinių – improvizuoti ir įmantriau apsirengti mergina drįsta tik dalyvaudama šokių konkursuose ar televizijos projektuose.

Rasa tikina vertinanti paprastumą, todėl jos mėgstamiausi auskarai kuklūs. „Šie auskarai patogūs, gražūs ir paprasti. Gavau juos dovanų.

Segėdama šiuos auskarus visada prisimenu artimą žmogų, kuris man juos įteikė“, – pasakojo R.Židonytė.

Parengė Beatričė JUREVIČIŪTĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.