„Victoria's Secret“ angelas A.Ambrosio parodė pavydėtiną figūrą

Dar visai neseniai „Victoria's Secret“ angelas Alessandra Ambrosio viename interviu prisipažino, kad modelio darbas turi savo kainą. Dėl sėkmingos karjeros 32-ejų manekenei kadaise teko atsiduoti į plastikos chirurgo rankas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 25, 2014, 11:25 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:13 PM

Tačiau po grožio peiliu ji gulėsi ne padailinti pilvo, šlaunų ar krūtinės. Kai Alessandrai buvo 11 metų, jai dėl atlėpusių ausų buvo atlikta operacija. Manekenė taip pat prisipažino, kad po lemtingosios plastinės operacijos bijo chirurginio skalpelio. Net po gimdymo ji suėmė save į rankas ir laikydamasi griežtos dietos grįžo prie senų kūno linijų.

Šiandien vienas garsiausių pasaulio modelių gali džiaugtis ir nauja savo vardo „Planet Blue“ drabužių linija. Nepriekaištingų kūno formų brazilė pristatė kelis naujos kolekcijos modelius. Dailūs margi apatiniai, indėniško stiliaus tunika ir spalvotais karoliais bei plunksnomis dekoruoti aksesuarai puikiai atskleidžia temperamentingą ir kiek bohemišką manekenės asmenybę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.