Suplyšusios kelnės garsenybėms gėdos nedaro

Į nejaukią situaciją, kai savo pasirodymą teko pabaigti suplyšusiais drabužiais, yra patekęs ne vienas garsus asmuo. Aukščiausias profesionalumo ženklas – išdidžiai stovėti visų akivaizdojenet tada, kai ne viskas klostosi pagal planą.

Kai olimpiadoje plyšo kelnės, I.Tobias ir D.Stagniūnas nesutriko.
Kai olimpiadoje plyšo kelnės, I.Tobias ir D.Stagniūnas nesutriko.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 25, 2014, 7:23 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 10:46 PM

Toks nemalonumas buvo nutikęs ir Lietuvos čiuožėjams Sočyje, rašo „Lietuvos ryto“ priedas „Stilius“. Isabellos Tobias ir Deivido Stagniūno kelias į Sočio olimpiadą buvo vingiuotas, tačiau visą vargą ir patirtą stresą atpirko paskutinis jų šokis pagal filmo apie Džeimsą Bondą „Operacija „Skyfall“ garso takelį. Patys šokėjai džiaugėsi atlikę viską taip, kaip suplanavo.

Vis dėlto vieno dalyko jie negalėjo suplanuoti – per šokį Isabella pačiūža perbraukė savo partneriui per koją, taip suplėšydama kelnes. Deividas šokį užbaigė čiuoždamas su suplyšusiomis kelnėmis.

Nuotraukos, kuriose matyti per blauzdą praplyšusios kelnės, greitai apskriejo visą žiniasklaidą. Faktas, kad Lietuva dailiojo čiuožimo rungtyje užėmė septynioliktąją vietą, tapo antraeilis.

Patys šokėjai į tai numojo ranka – ne pasaulio pabaiga. Pirmą kartą olimpiadoje dalyvaujantys atletai į situaciją pažvelgė su humoru. D.Stagniūnas tuomet juokėsi, kad Isabella norėjo jį nurengti.

Geros nuotaikos nestokojo ir I.Tobias: „Jūs tik pažiūrėkite į jo kelnes! Per paskutinį pakėlimą išgirdau plyštančios medžiagos garsą. Štai kur tikra Džeimso Bondo mergina. Puikiai atlikau savo vaidmenį.“

Savo profesionalumą taip yra tekę įrodyti ir aktoriui Leonardui Pobedonoscevui. Per vieną spektaklį prairo jo kelnių siūlė. Nekreipdamas į šį nutikimą dėmesio L.Pobedonoscevas vaidino toliau. Scenos jis nepaliko tol, kol neatliko savo vaidmens. Vėliau aktorius sugrįžo į sceną jau pasikeitęs drabužius.

Nuo tokių įvykių nėra apsaugotas nė vienas. Tai gali paliudyti vienas garsiausių Lietuvos operos solistų Virgilijus Noreika. Jam taip pat teko netikėtai įplyšusiais drabužiais stovėti ant scenos tol, kol baigėsi jo numeris.

Gėdinga tai ar ne, priklauso nuo to, kaip į situaciją pažvelgsi. Nors tą akimirką norisi prasmegti skradžiai žemę iš gėdos, pasaulis nuo to nesugriūva. Juo labiau kad vėliau tokios istorijos tampa tik prisiminimu, iš kurio galima skaniai pasijuokti.

Prieš metus per koncertą suplyšo Lady Gagos lateksinės kelnės. Skandalingajai dainininkei nė motais buvo nei parodyti sėdmenys, nei prarastos mados namų „Versace“ kelnės.

Vėliau jau persirengusi Lady Gaga sakė savo gerbėjams: „Visai nesvarbu, kiek blizgių akmenėlių yra ant mano džinsų ar kiek turiu prabangių perukų. Įsidėmėkite, kad man nerūpi niekas, išskyrus jus ir muziką.“

2011 metais per koncertą Kardife (Didžioji Britanija) neatlaikė ir Robbie Williamso kelnės. Puikiu humoro jausmu garsėjantis atlikėjas nė kiek nesutriko – jis nusiplėšė abi kelnių klešnes. Maivydamasis prieš tūkstantinę gerbėjų minią R.Williamsas pademonstravo savo naująjį drabužį.

Prieš ketverius metus Sankt Peterburge vykęs Dimos Bilano koncertas prasidėjo nuo nesusipratimo. Per pirmąją dainą dainininkas atliko savo firminį šuolį, dėl kurio suplyšo džinsai. Patekęs į keblią padėtį D.Bilanas sumišo, bet neskubėjo pasikeisti suplyšusių kelnių. Daugiau kaip valandą atlikėjas dainavo ant scenos mūvėdamas suplyšusius džinsus, kartkartėmis užsidengdamas ranka intymią vietą, ties kuria buvo skylė.

2007 metais Holivudo aktorė Angelina Jolie į režisieriaus Roberto Zemeckio nuotykių filmo „Beovulfas“ („Beowulf“) premjerą atvyko mūvėdama šiek tiek įplyšusias juodas odines kelnes. Jos mylimasis Bradas Pittas bandė tai paslėpti apkabindamas ją ir skylę uždengdamas delnu.

Tais pačiais metais iš keblios padėties teko suktis ir supermodeliui Kate Moss. Tuomet per svarbų mados renginį Londone dainininkė Courtney Love nepastebėjo K.Moss suknelės šleifo ir jį užmynė. Maža skylutė satino audinyje ėmė plisti, bet supermodelis reagavo ramiai – ji suvyniojo ir surišo kaspinu suknelės šleifą.

Parengė Dovilė LEBRIKAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.