Naujoji „InŽi“ kolekcija pražys ryškiausiais žiedais

Liko vos kelios dienos iki kovo 27 dieną, Vilniaus Teatro Arenoje vyksiančio „InŽi“ mados namų „Haute Couture 2014 – 2015“ kolekcijos pristatymo. Renginyje bus pristatyta dizainerės Ingridos Žitkuvienės kurta drabužių kolekcija, kurią sudarys vakarinės ir vestuvinės suknelės bei kostiumėliai.

Mados namų „InŽi“ modeliai.<br>„InŽi“ nuotr.
Mados namų „InŽi“ modeliai.<br>„InŽi“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 25, 2014, 2:19 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 3:26 AM

Dizainerė tikina, kad renginys svečius nustebins ypatinga praėjusio laikmečio atmosfera. Speciali muzika, prabangus aromatas ir renginio scenografija svečius nukels į XIX amžiaus pabaigą, kuri, kaip teigia Ingrida Žitkuvienė, alsuoja romantika, pakeri ištaiginga prabanga ir žavi išskirtine kultūra.

„InŽi“ mados namų įkūrėja prasitaria, kad ši kolekcija pražys nuostabiausiais žiedais: „Tiek kolekcijos suknelės tiek jas gaubiantis specialus „Dolce“ aromatas kiekvienam primins pavasario, vasaros, rudens gėles. Įspūdį sustiprins ir klasikos garsai persipynę su šių dienų muzika.

Visos kolekcijos suknelės bus puoštos prabangiais „Sophie Hallette“ nėriniais, kurie derės su kruopščiai parinktais žemiškų spalvų audiniais. Labai tikiuosi, kad šis renginys galiausiai prišauks nuostabius, šiltus ir žydinčius orus!“.

Antrus metus iš eilės vykstančiame renginyje bus pristatyta apie 40 iškirtinės prabangos drabužių – vakarinių ir vestuvinių suknelių, kostiumėlių. Tikimasi, kad jame dalyvaus daugiau nei 500 žinomiausių ir įtakingiausių Lietuvos žmonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.