Ant „InŽi“ mados pakylos – pavasariška gaiva ir karališka didybė

Šiltą ketvirtadienio vakarą Vilniaus Teatro arenoje karaliavo mada. Čia naujausią savo aukštosios mados kolekciją pristatė mados namų „InŽi“ dizainerė Ingrida Žitkuvienė.

Kolekcijos pristatymas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Kolekcijos pristatymas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 27, 2014, 9:21 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:34 AM

Svajonėmis, romantika ir išskirtine prabanga alsuojantys vakarinių, vestuvinių suknelių modeliai, kelnės ir sijonai, kostiumėliai,  specialus „Dolce“ aromatas, klasikės bei šiuolaikiškos muzikos dermė susirinkusiems padvelkė pavasario gaiva, vasaros gėlėmis.

Pastelinių spalvų – švelniai rožinės, mėtinės, rusvos, pieno baltumo ir šampaninės – drabužius dizainerė dekoravo nėriniais, kuriais didžiuojasi ir garsiausių pasaulio mados namų kūrėjai. Atsikartojantis kolekcijos akcentas – gėlių žiedai, įprasminantys žmogaus sąlytį su gamta, simbolizuojantys romantiką, meilę, svajones, moteriškumą. 

Dizainerę šiai kolekcijai įkvėpė praėjęs šimtmetis. Kaunietė, į savo kolekcijos pristatymą pakviečianti jau antrus metus, kiekvienai moteriai nori parodyti, kad jos viduje slepiasi angeliška būtybė, kurią reikia pažadinti, pakurstyti naujam gyvenimui.

„Kurdama sukneles galvojau apie istoriją, kurią papasakos kiekviena iš jų. Vienos suknelės kalba tik apie pasakose matytas vestuvių puotas, kitos, tuo tarpu, atskleidžia išsvajoto ir ilgai laukto vakaro šventę. Kiekvienas modelis yra unikalus ir sukurtas tik tai vienintelei moteriai, kad ji pasijaustų angeliško grožio ir karališkos didybės“, – sakė dizainerė I.Žitkuvienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.