„Stiliaus“ nuosprendis: šios savaitės stilingiausieji

Gero skonio pavyzdys - koks jis? Žurnalas „Stilius" siūlo įsižiūrėti į garsius Lietuvos žmones, iš kurių galime pasimokyti, kaip patraukliai atrodyti. Šią savaitę mums į akį krito: Vaida Klizaitė-Jasaitienė, Rasa Arlauskienė, Gritė Maruškevičiūtė, Agnė Končiūtė ir Smiltė Bagdžiūnė bei Asta Valentaitė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 2, 2014, 12:24 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:00 PM

Vaida Klizaitė-Jasaitienė

Moteris vilki mados namų „Tom Ford“ švarku ir kelnėmis.

Rasa Arlauskienė

Verslininkė pasipuošusi Egidijaus Sidaro kurta suknele. Prie apdaro moteris priderinusi Pietų Afrikos respublikos briliantų vėrinį.

Agnė Končiūtė ir Smiltė Bagdžiūnė

Manekenės Smiltė ir Agnė nuo galvos iki kojų pasipuošusios prekės ženklo „Burberry“ drabužiais: suknele, sijonu, palaidine. Delninė ir basutės – taip pat „Burberry“ nuopelnas. Ir visa tai - iš naujosios kolekcijos tiesiai nuo podiumo.

Asta Valentaitė

Stilistei puikiai tiko „Roberto Cavalli" smokingas, prie kurio ji priderino „Manolo Blahnik" batelius.

Gritė Maruškevičiūtė

„Mis Lietuva 2010“ daugelį svečių viename iškilmingame renginyje nustelbė ne tik savo grožiu, bet ir kruopščiai suderintas drabužiais bei aksesuarais. Gražuolė išpildė vakaro šeimininkų pageidavimą – aprangos kodą „Black Tie“. Gritę vakarui papuošė aksesuarų dizainerė Simona Brazdžionytė. Ji G.Maruškevičiūtei pasiuvo vakarinę suknelę, prie šios priderino delninukę ir įspūdingus papuošalus. Vakarui „Mis Lietuva“ pasidažė pati, mat jau kurį laiką ji yra profesionali makiažo meistrė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.