A.Jagelavičiūtė ragina pavasarį mėgautis naujais rūbų deriniais

Norisi atrodyti naujai, bet dėl to nebūtin a lėkti į parduotuvę. Tuo įsitikinusi žinoma stilistė, televizijos laidų vedėja A.Jagelavičiūtė (33 m.). Ji ragina pavasarį būtinai sutikti su naujais rūbų deriniais. Tačiau... prieš lekiant į parduotuvę derėtų peržiūrėti savo spintą.

Agnė šį pavasarį nusprendė ne pirkti krūvos naujų drabužių, o susidėlioti derinius iš jau turimų.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Agnė šį pavasarį nusprendė ne pirkti krūvos naujų drabužių, o susidėlioti derinius iš jau turimų.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 3, 2014, 6:53 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 9:44 PM

„Juk nauja – tai pamiršta sena“, – į pagalbą pasitelkė žinomą posakį Agnė.

Savo išvaizdai neabejinga moteris paprastai jau turi spintoje pakankamai jai puikiai tinkančių rūbų, seniai yra įsigijusi ir kokybiškus pagrindinius daiktus, tokius kaip paltas ar lietpaltis.

Todėl prieš lakstant po parduotuves derėtų skirti laiko ir turimiems drabužiams peržiūrėti, pasukti galvą, kaip naujai juos tarpusavyje suderinti.

Pirmiausia derėtų pasidairyti kokio nors nedidelio akcento, kuriam nereikės išleisti krūvos pinigų.

„Leiskite pinigus kelionėms", - sakė Agnė.

Nuotraukoje A.Jagelavičiūtė dėvi „Ted Baker“ paltą, pirktą prieš porą metų maždaug už 1200 litų. Priderino dar praėjusį rudenį „Massimo Dutti“ pirktus batelius (450 litų) ir saulės akinius (120 litų). Brangiausiai kainavo „Giorgio Armani“ rankinė, maždaug 1500 litų, o ją Agnė įsigijo gal prieš aštuonerius metus. Suknelę aptiko Londone, Portobelo turguje, prieš kokius šešerius metus, mokėjo 40 svarų sterlingų (apie 160 litų) ir iš siuvimo spėja, kad apdaras atkeliavęs maždaug iš aštuntojo praėjusio amžiaus dešimtmečio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.