Atvirkštinis plaukų plovimas daro stebuklus

Atėjus pavasariui, moterų plaukai praranda blizgesį ir pradeda slinkti. Pasirodo, norint tai sustabdyti, visai nereikia pirkti brangių produktų ar lankytis pas profesionalius kirpėjus, viskas, ko reikėtų – pasistengti keisti tradicinius plaukų plovimo įpročius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 7, 2014, 10:16 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:45 PM

Turbūt kiekvienos moters kasdienis plaukų plovimas prasideda nuo plaukų plovimo šampūnu, o vėliau įtrina juos brangiu ar įprastu kondicionieriumi, iki šaknų, po penkių minučių išskalauja ir jaučiasi padariusios viską, kad plaukučiai būtų blizgūs, nesišakotų ir neslinktų.

Tačiau buvo atrastas revoliucinis metodas „atvirkštinis plaukų plovimas“. Teigiama, jog visai nesvarbu, kiek laiko ir kaip gerai skalausite plaukus po kondicionieriaus, jūs nepasieksite tokių rezultatų kaip kad plaukų plovimo atvirkštine tvarka. Pradžiai reikėtų įtrinti plaukų galiukus kondicionieriumi,o tik vėliau plauti šampūnu. Taip plaukams suteikiamas blizgumas, jie tampa lengviau šukuojami, storesni.

Buvo atliktas eksperimentas, kurio metu visą savaitę plaukai plaunami atvirkštine tvarka, o rezultatai pranoko visus lūkesčius. Anna Pursglove, atlikusi šį eksperimentą, tikina, jog nebūtų niekad pagalvojusi, kad tokia paprasta procedūra tiesiog daro stebuklus.

„Atvirkštinio plaukų plovimo taisyklė man buvo daug sunkesnė nei tikėjausi. Iš pradžių, ją pabandžiusi tapau netgi paranojike, jaučiausi lyg plaukai buvo neplauti visą amžinybę. Man reikėdavo daug pastangų, kad prisitaikyčiau prie šio atvirkštinio plaukų plovimo. Tačiau praėjus savaitei, jaučiausi lyg ant mano galvos būtų uždėta puošni karūna.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.