L.Salasevičiaus kolekcijos „Šou“ pristatymą parodys televizija

Dizaineris Liutauras Salasevičius jau netrukus savo kūrybos gerbėjams pristatys šeštąją elegantišką ir ištaigingą vakarinių suknelių kolekciją „Šou“. Bilietai į pristatymą tirpsta, tačiau kūrėjo gerbėjai, neturintys galimybės dalyvauti renginyje, gali nenusiminti – pasižiūrėti ir įvertinti įspūdingą kolekciją jie gegužės 1 dieną galės įsijungę TV3.

L.Salasevičius atsakingai ruošiasi naujos kolekcijos pristatymui.<br>M.Astrausko nuotr.
L.Salasevičius atsakingai ruošiasi naujos kolekcijos pristatymui.<br>M.Astrausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 9, 2014, 3:51 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 6:50 PM

„Džiaugiuosi, kad mano kolekciją žmonės galės pamatyti ne tik balandžio 18 dieną vyksiančiame pristatyme, o ir per TV3 televiziją specialiame projekte. Kolekcijos pristatymą dėl paprasčiausių techninių galimybių gyvai išvysti galės tik keli šimtai žmonių, o norinčių, mano dideliam džiaugsmui, yra gerokai daugiau. Todėl visi smalsuoliai galės žiūrėti televiziją“, - sakė L.Salasevičius.

Projekto prodiuserė ir viešųjų ryšių vadovė Vaida Skaisgirė priduria, jog televizijos žiūrovai turės unikalią galimybę išvysti ne tik madų šou kolekcijos pristatymą, bet ir gausybę intriguojančių užkulisių vaizdų, kurie dažniausiai lieka paslaptyje.

„TV3 projektas, pavadintas „Madam pareis vėliau su...“, žiūrovams pateiks ne tik ištaigingos ir abejingų nepaliekančios kolekcijos pristatymą, bet ir tai, kas masina ne vieną – akimirkas, likusias užkulisiuose. Tai – ir interviu su dizaineriu bei įnoringais modeliais, ir vaizdo reportažai apie pasiruošimą renginiui, kolekcijos rengimą, primatavimus, repeticijas ir daug kitų įdomybių.

Žiūrovai sužinos ne tik kiek darbo įdedama, kad suknelė taptų meno kūriniu, bet ir kaip elgiasi žinomos moterys, tapusios kolekcijos modeliais, besiruošdamos pristatymui. Kaip jos reaguoja, jei drabužis netinka, kokius savo privalumus nori pabrėžti, o ką nuslėpti, ir kaip visas problemas išsprendžia vienintelis ir nepakartojamas Liutauras“, − atskleidžia V.Skaisgirė.

Išskirtine ištaiga pasižyminčias sukneles kuriantis dizaineris sako, jog naujajai kolekcijai pavadinimą „Šou“ išrinko neatsitiktinai. Joje atsispindės nekasdieniška moters gyvenimo pusė – suknelės žėrės prabanga, jose gausu dėmesį prikaustančių, ištaigingų detalių. Liutauro moteris – tai kerėtoja, ragana, kupina neatskleistų paslapčių, užburianti tiek apdaru, tiek vieninteliu žvilgsniu.

„Nuo pernai kolekcija, žinoma, skirsis. Ankstesnėje kolekcijoje mano suknelės žaižaravo prabanga, o šiemet šalia prabangos atsiras ir cirko, teatro arba, paprasčiau tariant, šou motyvai. Todėl ji šitaip ir vadinasi. Be to, kas galėtų paneigti, jog visos moterys savo prigimtimi yra tikros artistės?“ − su šypsena klausė dizaineris.

Madų pristatyme podiumu žengs dainininkės Natalija Bunkė, Šorena Džaniašvili ir dar tuzinas žinomų moterų, kurių pavardės kol kas dar laikomos paslaptyje. Iš viso podiumu eis daugiau nei 30 modelių, o muzikinę programą specialiai pristatymui ruošia šįmet M.A.M.A. statulėlę nuskynusi populiarioji elektroninės muzikos grupė „Electronic I“ bei šių metų Lietuvos atstovė „Eurovizijoje“ Vilija Matačiūnaitė.

Pristatyme – ne tik įspūdingi muzikiniai bei choreografiniai sprendimai, o ir akrobatiniai triukai, pirotechnikos elementai ir, žinoma, L.Salasevičiaus sukurtų dieviško grožio suknelių kolekcija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.