Mados šventėje Kaune – puošnios viešnios ir vertingos dovanos

Kauno „Akropolyje“ įkurtoje grožio oazėje „KristiAna“ ketvirtadienį kviestiniai svečiai susirinko į vakarą, kuriame buvo supažindinti su „Giorgio Armani“ kosmetikos ir parfumerijos naujovėmis.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Apr 10, 2014, 11:02 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 6:01 PM

Dailiai pasipuošusios moterys, kurių tą vakarą buvo gerokai daugiau nei vyrų, buvo pakviestos į pirmojo ir vienintelio Kaune „Georgio Armani“ dekoratyvinės kosmetikos stendo atidarymą. Tokie stendai Baltijos šalyse jau atidaryti Vilniuje, Rygoje ir Taline.

Gurkšnodamos „Prosecco“ putojantį vyną ar skanaudamos burnoje tirpstančius užkandžius bei desertus nuolatinės „KristiAnos“ klientės turėjo progos ne tik susipažinti su išskirtine produkcija, bet ir iš specialiai į šį renginį atvykusio „Giorgio Armani“ kosmetikos mažmeninės prekybos ir mokymų vadovo Europos šalims Cedrico Wesnerio lūpų išgirsti apie šios prabangios kompanijos naujienas ir vizijas.

Ypač pamalonintos jautėsi tos moterys, kurias, naudodamas naujausią šios kompanijos kosmetiką, gražino mados pasaulio garsenybė ir tarptautinis „Giorgio Armani“ veido dizaineris Reza Zaimeche.

„Giorgio Armani" kosmetika – tai išpuoselėto rafinuotumo ir užburiančio moteriškumo pajautimo įrodymas. Novatoriška šio kūrėja vizija, jo preciziškas, savitas stilius, elegancija, kokybė ir prabangos suvokimas jau tapo šiuolaikinės kultūros dalimi“, – kalbėjo C.Wesneris.

Jo teigimu, nenuostabu, kad kūrėjas yra tiek pat smulkmeniškas grožiui, kaip ir savo kuriamų drabužių dizainui, todėl „Giorgio Armani“ kosmetika, pradedant spalvų paletėmis, tekstūra ir baigiant pakuotės dizainu, ištobulinta iki smulkmenų.

Vakaro metu buvo taip pat pristatyta nauja „Giorgio Armani“ prabangių kvepalų kolekcija. Nuostabių kvapų pasaulyje paskendusios moterys svarstė, kokiu kvepalų flakonu papildyti savo kosmetikos stalelį.

Renginio vedėja Jurgita Česnavičiūtė-Jančorienė kartu vakaro organizatoriais grožio oazėje vykusioje loterijoje traukė 5 laimingus bilietus, kurių savininkai buvo apdovanoti „Giorgio Armani“ prizais – kosmetikos produktais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.