Pristatyti dizainerio kolekcijos atvyko V.Grikšaitė-Česnauskienė

Dizaineris Liutauras Salasevičius jau šį penktadienį, balandžio 18 dieną, savo kūrybos gerbėjams pristatys šeštąją elegantišką, ištaigingų vakarinių suknelių kolekciją „Šou“. Podiumu žengs ne viena garsi moteris. Viena iš jų – modelis ir „Mis Lietuva 2002“ Vaida Grikšaitė-Česnauskienė.

V.Grikšaitė-Česnauskienė specialiai kolekcijos pristatymui grįžta į Lietuvą iš Azerbaidžano sostinės Baku, kur gyvena su vyru futbolininku D.Česnausku.<br>T.Bauro nuotr.
V.Grikšaitė-Česnauskienė specialiai kolekcijos pristatymui grįžta į Lietuvą iš Azerbaidžano sostinės Baku, kur gyvena su vyru futbolininku D.Česnausku.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-16 13:41, atnaujinta 2018-02-14 14:39

V.Grikšaitė-Česnauskienė specialiai kolekcijos pristatymui grįžta į Lietuvą iš Azerbaidžano sostinės Baku, kur gyvena su vyru futbolininku Deividu Česnausku.

„Kolekcijos pristatymas pakoregavo mano planus dėl grįžimo iš Baku. Turėjau parvykti gegužės viduryje, tačiau grįžtu mėnesiu anksčiau, kolekcijos pristatymo išvakarėse“, – sakė žinoma moteris.

V.Grikšaitei-Česnauskienei pasirodymas ant Liutauro kolekcijos pristatymo podiumo – jau ne pirmasis. Manekenė prisipažįsta, kad jau pirmą kartą išvydusi L.Salasevičiaus kurtus apdarus, susižavėjo.

„Su Liutauru artimiau susipažinome pernai pavasarį, kai jis mane pakvietė demonstruoti „Madam pareis vėliau“ kolekciją. Mane sužavėjo jis pats, jo darbai ir jo nuoširdus kruopštumas, siekis padaryti viską tobulai. Ir jam pavyko! Džiaugiuosi, kad ir šiemet turiu galimybę dalyvauti jo kolekcijos pristatyme“, – sakė Vaida.

Ar manekenės – moterys be trūkumų? Vaida pripažįsta, kad net ir tobuliausia būtybė randa savo trūkumų. Pasak jos, L.Salasevičiaus kurtos suknelės ypatingos tuo, kad paslepia kūno trūkumus ir išryškina privalumus.

„Liutauras – kūrybingas, talentingas ir šiaip mielas, draugiškas žmogus. Lietuvoje turime tikrai daug talentingų mados kūrėjų. Vienų jau žinomi vardai ir darbai, kiti kūrėjai dar siekia išgarsėti. Liutauro išskirtinumas – tai siekis moterį paversti stulbinančio grožio deive, apvilkus ne šiaip gražią vakarinę suknelę, o specialiai jai kurtą, išryškinančią jos privalumus. Liutauras šaunuolis“, – komplimentų dizaineriui negailėjo Vaida.

Azerbaidžano sostinėje Baku su vyru D.Česnausku gyvenanti Vaida tikina, kad jai kurtą L.Salasevičiaus suknelę ji jau ir pamatė, ir pasimatavo net prieš kelis mėnesius.

„Liutauras labai atsakingai, kruopščiai planuoja šios kolekcijos pristatymą, kiekviena detalė jam labai svarbi. Maniškė suknelė man labai patiko. Siūta iš labai gražaus, natūralaus audinio, miela vilkėti. Liutauras minėjo, kad čia tik suknelė, o kur dar visas kitas grožis – šukuosena, makiažas ir kitos detalės. Žodžiu, labai laukiu penktadienio, nes pamatysiu galutinį rezultatą“, – džiaugėsi žinoma moteris.

Kaip V.Grikšaitė-Česnauskienė ir kitos garsios moterys atrodys ant podiumo, TV3 žiūrovai galės įvertinti gegužės 1-ąją žiūrėdami specialų mados šou „Madam pareis vėliau su...“ per TV3. Žiūrovų laukia ne tik nuostabaus grožio suknelių kolekcija „Šou“, bet ir intriguojančios akimirkos iš renginio užkulisių.

Mados projekto „Madam pareis vėliau su...“ anonsą galite pasižiūrėti: https://goo.gl/GZn4lk

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.