L.Salasevičius pristatė vakarinių suknelių kolekciją „Šou“

Dizainerio Liutauro Salasevičiaus (33 m.) gerbėjai ilgai laukė jo šeštosios kolekcijos pristatymo „Šou“. Balandžio 18-osios vakarą LRT didžiojoje studijoje mados namų „Madam pareis vėliau“ įkūrėjas publikai pademonstravo trisdešimt naujausių modelių.

L.Salasevičiaus kolekcija.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
L.Salasevičiaus kolekcija.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 18, 2014, 9:22 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:03 PM

Cirkas – tokia tematika vyravo L.Salasevičiaus kolekcijoje. Dizainerio kūrybos gerbėjai išvydo apdarus iš šilko, šifono, tiulio. Trumpas ir ilgas sukneles, puoštas perlais, kutais, nėriniais. Kurdamas šią kolekciją Liutauras liko ištikimas gilioms iškirptėms ir ilgiems šleifams. Prieš pristatymą dizaineris intrigavo sakydamas, kad šį kartą vakaro svečiai išvys tai, ko nesitiki pamatyti.

Drabužių kūrėjas tikina, kad modelius pasiuvo greitai, tačiau ilgai užtruko apdarų dailinimas rankomis.

„Pernai vasarą jau žinojau, ką parodysiu savo kūrybos gerbėjams. Mane įkvėpė muzika. Važiavau automobiliu ir klausiausi daugiau nei prieš penkerius metus sesers dovanoto Christinos Aguileros kompaktinio disko „Back to Basics“. Skambėjo daina cirko tematika, o aš galvoje braižiau modelių eskizus. Taip viskas ir prasidėjo“, - žurnalui „Stilius" pasakojo L.Salasevičius.

Šiais metais, kaip ir anksčiau, dizainerio kolekciją pristatė žinomos šalies moterys – dainininkės, manekenės, verslininkės. Ant podiumo pasirodė grupės „Naujos pupytės“ narės Oksana Pikul-Jasaitienė, Vita Jakutienė, Skaistė Steikūnaitė. Kolekcijos modelius demonstravo verslininkė Inga Stumbrienė, dainininkė Natalija Bunkė, modeliai Eva Saikovska, Vaida Grikšaitė-Česnauskienė ir Aistė Šlapokaitė. Ant podiumo lipo aktorės Milda Štakėnaitė ir Vaida Būtytė.

Atvykę grožėjosi kerinčiomis ir prabangiomis sukniomis, klausėsi specialiai renginiui kurtą, populiarios M.A.M.A. apdovanojimą pelniusios elektroninės grupės „Electronic I“ renginio garso takelį.

Akrobatiniai triukai, pirotechnikos elementai, specialiai renginiui kurtos dekoracijos – tai tik dalis to, ką išvydo mados mylėtojai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.