Pasidaryti madingą šukuoseną šį sezoną daug laiko nereikia

Undinėlė, retro stiliaus dama ir sportiška vėjavaikė – toks įvaizdis šį pavasarį bus pats madingiausias, tad pasidaryti naują šukuoseną daug laiko neprireiks, rašo žurnalas „Stilius plius".

Pasidaryti naują šukuoseną daug laiko neprireiks.<br>AP nuotr.
Pasidaryti naują šukuoseną daug laiko neprireiks.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 20, 2014, 12:40 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:54 PM

Blizgantys plaukai – šlapias efektas

Šlapių plaukų įspūdis šiais metais išties madingas. Pristatydami savo kolekcijas tokį modelių įvaizdį pasirinko mados namai „Kenzo“, „House of Holland“ ir „Ashley Williams“. Šlapių plaukų efektą sukurti nėra sunku – lieka tik rankas sutepti specialiu geliu ir juo įtrinti viršugalvį. Norėdami atitikti mados tendencijas stilistai pataria plaukų galus palikti sausus. Galite rinktis palaidų plaukų šukuoseną arba juos surišti į vadinamąją arklio uodegą.

Netvarkingos pynės

Išsitaršiusios šukuosenos niekur nedingo ir šįmet. Tačiau šį kartą karaliauja išsitaršę pintų plaukų šedevrai. Ant „Rachel Zoe“ mados podiumo išdykėliškos šukuosenos derinamos ne tik prie laisvalaikio drabužių, bet ir prie puošnių suknelių.

Sportiška dama

Dizainerė Victoria Beckham tik patvirtino – jūs neprivalote dėvėti sportinio kostiumo, kad savo plaukus glotniai surištumėte į uodegą ir užsimautumėte ant galvos tamprią juostelę. Praktiška šukuosena patinka ne tik V.Beckham, bet ir dizainerei Verai Wang. Pastaroji savo kolekcijos modelius irgi šukavo būtent taip.

Sklastymas per šoną

Tokie garsūs mados namai kaip „Fendi“, „Stella McCartney“ ir „Dior“ grįžo prie praėjusio amžiaus 4-ojo dešimtmečio šukuosenų mados, kai moterys šukomis plaukus skirdavo ne per vidurį, o per kurį nors šoną. Daugelis sutiks – dalį kaktos pridengiantys plaukai moteriai suteikia paslaptingumo ir seksualumo.

Retro garbanos

2014 metų šiltąjį sezoną mados olimpe karaliaus septintojo dešimtmečio šukuosenos. Ypač tada, kai ruošitės į iškilmes, kuriose damos viena kitą stengiasi nustelbti nepriekaištinga išvaizda. Ant vieno šono dailiai sumestos ir laku supurkštos retro bangelės tiks ilgaplaukėms ir turinčioms vidutinio ilgio plaukus.

Undinėlės bangelės

Dizaineriai Calvinas Kleinas ir Diane von Furstenberg moterims kuria paplūdimio gražuolės įvaizdį. Jų pasirinktos lengvai krintančių bangelių šukuosenos damas paverčia tikromis šelmėmis. Stilistai juokauja, kad ant plaukų užtepus blizgaus serumo ir šitaip suteikus jiems drėgnų plaukų įspūdį dama primena ne ką kitą, o iš vandenyno gelmių išnirusią undinę. O jos vyrams labai patinka! Bent jau pasakose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.