Privalomų turėti aksesuarų sąraše - ryškūs akcentai

Kokie aksesuarai šį sezoną madingi? Atsakymas vienareikšmiškas - ryškūs.

Privalomų turėti aksesuarų sąraše - ryškūs akcentai.
Privalomų turėti aksesuarų sąraše - ryškūs akcentai.
Daugiau nuotraukų (1)

Deimantė Bulbenkaitė

2014-04-21 18:54, atnaujinta 2018-02-14 12:43

Ryškios apyrankės

Dėmesio centras – rankos. O jeigu truputį tiksliau, riešo sritis, kurią mados kūrėjai rekomenduoja puošti ne viena, bet keliomis masyviomis apyrankėmis. Jos gaminamos ne tik iš spalvoto plastiko, bet ir metalo, stiklo, puoštos pusbrangiais akmenimis, netikrais perlais bei stiklu. Įkvėpimo šaltinis – geometriniai „Chanel“ ir „Balenciaga“ juvelyrikos šedevrai.

Kutų rankinė

Geriausia sezono bohemiška ir nerūpestinga detalė – tai stilinga nedidelė rankinė, puošta gausybe odinių kutų. Jie net paprasčiausią modelį padaro įdomesnį, be to, puikiai atrodo judant. Tai buvo galima pamatyti ant „Gucci", „Celine“ ir „Valentino“ mados namų podiumų, kur rankinės su kutais papildė ne tik kasdienius derinius, bet ir kokteilinę aprangą.

Akiniai ryškiais rėmeliais

Slėpti žvilgsnį – tik už įspūdingų akinių tamsintais stiklais ir ryškiaspalviais rėmeliais. Retro stiliaus forma, spalvingi plastikiniai rėmai ir metalo akcentai vis dar išlieka madingi, tačiau šį pavasarį bei vasarą madingi akiniai dar didesni, dar įdomesni – kaip „Prabal Gurung“ kolekcijoje ar ant dizainerės Stellos McCartney podiumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.