Tobulas kūnas vyrų ir moterų akimis

Ne paslaptis, kad vyrai ir moterys grožį suvokia skirtingai, tačiau kaip atrodytų tobulas žmogus, jei būtų sudėliotas iš pačių dailiausių įžymių žmonių kūno dalių? 4 koliažai suteikia unikalią galimybę pamatyti, kaip abi lytys įsivaizduoja gražų žmogų, ir leidžia suvokti esminius moterų ir vyrų požiūrio skirtumus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-23 20:18, atnaujinta 2018-02-14 12:19

Nors pranašaujama, kad liekno kūno kultas netrukus užleis savo pozicijas šiek tiek sultingesnių formų modeliams, atlikus apklausą paaiškėjo, kad moterys vis dar linkusios atsisakyti apvalumų ir mieliau renkasi tokius siaurus klubus, kokiais gali pasigirti filmo „Noah“ žvaigždė Emma Watson. O štai vyrams atvirkščiai – jiems imponuoja šiek tiek pilnesnės moterys, tokios, kaip pikantiškų formų manekenė Kelly Brook.

Kalbant apie krūtinę – moteris žavi subtilios, nedidelės Jennifer Aniston krūtys, o vyrus iš proto veda natūraliai didelis biustas, toks, kokį turi pramogų pasaulio žvaigždė Kim Kardashian.

Nestebina ir tai, kad tiek vyrai, tiek moterys žavisi ilgais, vilnijančiais plaukais. Moterys yra įkvėptos Kembridžo hercogienės šukuosenos, o vyrų akis traukia švelniai banguotos aktorės Scarlett Johansson sruogos.

Amžius moterims – taip pat ne rodiklis. Anot jų, tobulas kojas turi 50-metė manekenė Elle Mcpherson, o pilvuką – dviejų vaikų motina, 41-erių aktorė Gwyneth Paltrow.

O štai vyrai rinkosi jaunesnes įžymybes, pavyzdžiui, 27-erių dailių kojų savininkę Rosie Huntington-Whiteley arba vos metais jaunesnę stangraus pilvuko savininkę Michelle Keegan.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl bankai ir toliau brangina paslaugas?