I.Stumbrienės suknelei sukurti prireikė 2 kilogramų karoliukų

Jau kitą ketvirtadienį, gegužės 1 dieną, televizijos TV3 žiūrovai išvys specialų mados projektą „Madam pareis vėliau su...“ 17.20 val. eteryje spindės dizainerio Liutauro Salasevičiaus prabangių vakarinių suknelių kolekcijos „Šou“ modeliai ir bus parodytos iki šiol nematytos akimirkos iš renginio užkulisių. Pirmą kartą L.Salasevičiaus kolekcijos modeliu tapo žinoma verslininkė Inga Stumbrienė.

Įspūdingas drabužis, kuriuo ant podiumo puikavosi I.Stumbrienė (kairėje) – daugiausia sveriantis šios kolekcijos kūrinys.<br>TV3 nuotr.
Įspūdingas drabužis, kuriuo ant podiumo puikavosi I.Stumbrienė (kairėje) – daugiausia sveriantis šios kolekcijos kūrinys.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 25, 2014, 2:52 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:03 PM

Žinomai moteriai dizaineris pasiuvo išskirtinę suknelę. „Ingos suknelę kūriau, matyt, ilgiausiai iš visų – daugiau nei mėnesį. Pasiuvus ir pasikvietus Ingą pasimatuoti, paaiškėjo, kad reikia suknelę sumažinti, tai ir vėl čiupau adatą... O ką jau kalbėti apie 2 kilogramus baltų karoliukų, kuriuos reikėjo prisiūti prie suknelės“, – pasakoja L.Salasevičius.

Įspūdingas drabužis, kuriuo ant podiumo puikavosi I.Stumbrienė – ne tik daug laiko pareikalavęs, bet ir daugiausia sveriantis šios kolekcijos kūrinys. Atvykusiai paskutinį kartą pasimatuoti suknelės Ingai dizaineris juokavo: „Atsargiai, suknelė tikriausiai sveria daugiau už tave pačią.“

L.Salasevičiaus kolekciją ant podiumo demonstravo ir kitos žinomos damos, papuoštos ne mažiau puošniomis ir šventiškomis suknelėmis. Su suknele-transformeriu pasirodė dainininkė Natalija Bunkė, dainininkė Šorena pristatė ištaigingą, žemę siekiančią baltą suknelę, o įspūdingą smaragdo spalvos suknelę demonstravo aktorė Vaida Būtytė. Šiame šou pasirodė ir „Naujos Pupytės“ grupės narės: Oksana Pikul-Jasaitienė, Vita Pliadytė, Skaistė Steikūnaitė ir Neringa Šiaudikytė.

Dizaineris kiekvieną suknelę kuria rankomis ir išskirtinai tik tam modeliui, kuris demonstruoja apdarą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.