Skandalingojo L.Salasevičiaus suknelės-raudonojo kilimo puošmena

Neseniai suknelių kolekciją „Šou“ pristatęs dizaineris Liutauras Salasevičius toliau plečia savo kūrybos gerbėjų ratą. Jo kurtomis suknelėmis per šių metų „Sidabrinių gervių“ apdovanojimus pasipuošė ne viena garsi šalies dama.

Iš kairės: K.Stungytė, E.Saikovska, L.Salasevičius, L.Vagonė, V.Būtytė ir V.Skaisgirė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Iš kairės: K.Stungytė, E.Saikovska, L.Salasevičius, L.Vagonė, V.Būtytė ir V.Skaisgirė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 3, 2014, 2:10 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 9:01 AM

Po L.Salasevičiaus kolekcijos balandžio mėnesį pristatymo visuomenėje nuvilnijo įvairių nuomonių banga – vieni dizainerį gyrė ir apipylė jį gražiais žodžiais, tuo tarpu kiti pažėrė kritikos. Pats Liutauras tikino, kad jam visiškai nerūpi neigiamai nusiteikusių žmonių nuomonė – jis kūrė ir kurs. Liutauras tikino, kad jo mados namai „Madam pareis vėliau...“ visada pilni klientų – mylinčių jį ir jo kuriamus apdarus netrūksta.

Per šiais metais „Forum Palace“ rūmuose vykusius „Sidabrinių gervių“ apdovanojimus ant raudonojo kilimo pasirodė penkios garsios moterys, pasipuošusios jo kurtomis suknelėmis iš naujausios kolekcijos.

Fotografų dėmesį patraukė vestuvių planuotoja Laura Vagonė, modelis, aktoriaus Vytauto Rumšo jaunesniojo mylimoji Eva Saikovska, aktorės Karina Stungytė ir Vaida Būtytė. Viešųjų ryšių specialistė Vaida Skaisgirė į iškilmingus renginius bene visada ateina vilkėdama Liutauro kurtais apdarais - „Sidabrinių gervių 2014” apdovanojimai ne išimtis. Vaida pasipuošė būtent L.Salasevičiaus kurta suknele.

„Su Karina esame pažįstami ne vienerius metus. Todėl jai tapus vieno televizijos projekto vedėja sutikau ją rengti filmavimams. Karina mane žavi savo grožiu, kurį mano suknelės tik dar labiau paryškina. Na, patys pagalvokite, kaip gi ji būtų atrodžiusi su apdarais iš proginių suknelių nuomos“, - prieš renginį sakė L.Salasevičius.

Dizaineris užsiminė, kad jo bičiulė ir mūza L.Vagonė šventinaime renginyje pasirodys su specialiai jai kurta suknele.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.