„Inži“ mados namai – žavinga mama ir puošni dukra

Motinos dienos proga „Inži“ mados namai surengė nuostabią šventę mamoms ir jų mažiesiems, kurios metu pristatė drabužių ir šukuosenų, skirtų mamoms bei vaikams tendencijas.

Motinos dienos proga „Inži“ mados namai surengė nuostabią šventę mamoms ir jų mažiesiems.<br>Organizatorių nuotr.
Motinos dienos proga „Inži“ mados namai surengė nuostabią šventę mamoms ir jų mažiesiems.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 5, 2014, 11:25 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:59 AM

„Šios ypatingos dienos proga buvo pristatytos „Inži“ mados namų suknelės skirtos mamytėms ir jų vaikučiams. Drabužiai savo lengvučiais baltais, rusvais ir mėlynos spalvos audiniais iliustruoja motinišką švelnumą ir gerumą. Balta suknelių spalva atskleidžia trapumą, atvirumą, ištikimybę.

Rusva – reiškia neblėstančią meilę, džiaugsmą, jaukumo ir saugumo jausmą motinos glėbyje, o mėlyna spalva simbolizuoja tą ilgesingą mamos liūdesį, kuris ateina vaikams išėjus. Iš lengvų audinių pasiūtos suknelės yra ne tik patogios ir praktiškos, bet ir puošnios.

Visas šis derinys sukurtas tam, kad išryškintų kiekvienos moters-mamos, mergaitės-dukros grožį, pabrėžtų žavesį. Prie nuostabių rūbų priderinus puikias šukuosenas, kiekviena mama ir jos dukra gali pasijusti tarsi iš pasakos nužengusios princesės.“ – komentuodama pristatytas suknelės, teigė dizainerė I.Žitkuvienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.