J.Janus pristato kolekcijos knygą „Mada ir maistas“

Dizainerės Julios Janus pavasario ir vasaros 2014 metų žurnalas „Mada ir maistas" - kultūrinės tarpdisciplininės platformos dalis, kuriame dizainerės kūrybinė grupė pristato naujausios mados kolekcijos vaizdus, idėjas, gyvenimo būdo koncepcijos produktus su specialiai pritaikytais kulinarijos meno kūriniais kaip vientiso stiliaus derinį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-05 16:04, atnaujinta 2018-02-14 07:32

Visi receptai sukurti naudojant tik sezoninius produktus ir siekiant, kad patiekalai išliktų artimi tradicinei virtuvei, būtų pagaminti iš įprastų ingredientų, tačiau turėtų modernų prieskonį, nebūtų pabodę ir leistų pažvelgti į vietinę virtuvę kitu kampu. Žurnalo tekstai surašyti trimis kalbomis: lietuvių, rusų ir anglų.

J.Janus kuria mados ir maisto leidinių, išleidžiamų du kartus per metus, kolekciją. Leidiniai išsiskirs ne tik originalia koncepcija, bet turės išliekamąją vertę, kaip vienintelis toks kultūrinis ir leidybinis tarpdisciplininis projektas.

Kitas šios kūrybingos kompanijos projektas bus J.Janus mados ir gyvenimo būdo produktų nuotraukų knyga ruduo/žiema 2014, paruošta kartu su geriausiais Baltijos šalių virtuvės šefais, jų kurtais receptais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.