Visi receptai sukurti naudojant tik sezoninius produktus ir siekiant, kad patiekalai išliktų artimi tradicinei virtuvei, būtų pagaminti iš įprastų ingredientų, tačiau turėtų modernų prieskonį, nebūtų pabodę ir leistų pažvelgti į vietinę virtuvę kitu kampu. Žurnalo tekstai surašyti trimis kalbomis: lietuvių, rusų ir anglų.
J.Janus kuria mados ir maisto leidinių, išleidžiamų du kartus per metus, kolekciją. Leidiniai išsiskirs ne tik originalia koncepcija, bet turės išliekamąją vertę, kaip vienintelis toks kultūrinis ir leidybinis tarpdisciplininis projektas.
Kitas šios kūrybingos kompanijos projektas bus J.Janus mados ir gyvenimo būdo produktų nuotraukų knyga ruduo/žiema 2014, paruošta kartu su geriausiais Baltijos šalių virtuvės šefais, jų kurtais receptais.