V.Jakučinskaitės kolekcija „Suknelės išpažintis“ pražydo sode

Ketvirtadienio vakarą dizainerė Viktorija Jakučinskaitė savo gerbėjus pakvietė į 10-ąjį mados namų „Tiulio fėja“ gimtadienį – praėjo lygiai dešimtmetis, kai dizainerė užvėrė Dailės akademijos duris, kur baigė kostiumų diziano specialybę. Elegancijos ir stiliaus šventėje sostinės „Pirklių klube" Viktorija pristatė ir naujausią savo kolekciją „Suknelės išpažintis“.

Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

May 8, 2014, 10:38 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:07 AM

Skambant dramatiškai gyvo garso muzikai – renginyje su grupe grojo seserys Saulė ir Rūta Rinkevičiūtės, o dainavo specialiai dėl šio renginio į Lietuvą iš Olandijos grįžusi atlikėja Migloko, podiumu žengė beveik pusšimtis modelių.

Vestuvinių ir vakarinių suknelių kolekcija užbūrė elegancija, nėriniais ir prabanga. Žiūrovai pamatė ir netikėtų audinių derinių, tačiau ant podiumo karaliavo V.Jakučinskaitės pamėgti nėriniai ir tiulis.

Pirklių klubo Merkurijaus salė renginiui virto dvaro sodu. Čia žydėjo gėlės, žaliavo medžiai.

Ruoštis dešimtajai kolekcijai V.Jakučinskaitė pradėjo kaip niekada anksti – dar praėjusį rudenį. Tačiau juokėsi, kad šįkart jai, lyg studentei, vis dėlto prireikė paskutinės nakties. Dizainerė planavo pristatyti 50 modelių, tačiau kone paskutinę savaitę kelių atsisakė.

Podiumu su ištaigingomis suknelėmis šįkart žingsniavo tik profesionalės manekenės. Tačiau visos dizainerės bičiulės – garsios moterys, anksčiau buvusios ir jos modeliais, gavo kvietimus į mados šou ir kolekciją galėjo įvertinti kaip viešnios.

„Kone visus modelius, kai juos demonstruoja tik profesionalios manekenės, reikėjo siuti kur kas mažesnius, nei buvau pratusi, ar mažinti. Buvau įpratusi kurti sultingesnių formų, moteriškesnėms moterims, tad mano sprendimas šįkart ant podiumo matyti tik profesionalius modelius man pačiai tapo nemažu iššūkiu", - sakė dizainerė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.