Tituluotos gražuolės džiaugiasi tobulais antakiais

„Pagaliau mano antakiai tobuli!“ - atsikvėpė tituluota gražuolė Simona Burbaitė. Neseniai ji grožio studijoje „Wondertime“ Vilniuje (Totorių g.15) tinkamai - taip kaip jai patinka - pasigražino antakius. Ne įprastu, o nauju Lietuvoje „HD Brows“ metodu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 12, 2014, 2:56 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:18 AM

Simona neslėpė, kad antakiai – vienas jai labiausiai rūpimų grožio niuansų, juk nuo to priklauso viso veido išraiška.

„Iki šiol, regis, visai neblogai man juos sutvarkydavo, bet vis kažko trūkdavo, kažkas būdavo ne taip“, - sakė VGTU kūrybinių industrijų trečiakursė.

Todėl džiaugiasi atradusi makiažo meistrę Vaidą Venckutę, kuri „HD Brows“ procedūrą studijavo Didžiojoje Britanijoje – tik ten galima po mokymų gauti specialų pažymėjimą. Mat kompanija mokymų nėra patikėjusi jokiai kitai šaliai.

S.Burbaitei tai svarbu, nes jau atsikando apsišaukėlių.

Apsidžiaugusi rezultatu Simona nenustebo, kad antakių tvarkymas trunka ilgiau nei paprastai – apie valandą. Grožis kuriamas itin preciziškai: iš pradžių jie tvarkomi vašku, paskui siūlu ir paskutiniai štrichai atliekami pincetu.

Norinčios vešlių antakių gali įsigyti „HD Brows“ serumo. Kaip tik sodresnių antakių laukia neseniai juos pasigražinusi ir „Mis Lietuva 2002” Vaida Grikšaitė-Česnauskienė, nes po procedūros panoro naudoti ir serumą.

„Tai viena iš procedūrų, kurios negaliu atlikti pati ir man reikia specialisto pagalbos. Tvarkydavau antakius kartą per kelias savaites. „HD Brows“ efektas trunka ilgiau – mėnesį ir, girdėjau, ilgiau“, - pasakojo Vaida.

Pastarasis niuansas jai ypač tinka – juk gražuolė su sūnumis ir vyru, futbolininkiu Deividu Česnauskiu vis važiuoja į Baku.

Svetimame mieste V.Grikšaitė-Česnauskienė nesiryžo savo grožio patikėti nežinomiems specialistams, tad pakoreguodavo juos pati.

Abi gražuolės – ir Vaida, ir Simona – nusiteikusios puoselėti tik natūralų antakių įvaizdį, tad apie ilgalaikį – permanentinį dažymą – negali būti nė kalbos.

„HD Brows“ – tai technologijos pavadinimas. Ją naudojant antakiai tikrai nepaverčiami trimačiais, o moteris – filmo „Žvaigždžių karai“ heroje“, – juokėsi grožio namų „Wondertime“ sostinėje įkūrėja, makiažo meistrė V.Venckutė.

Tai neskausminga – galima net užmigti maždaug valandą trunkančios grožio procedūros metu.

Kuo tai skiriasi nuo ilgalaikio dažymo?

Jo metu nudažomi ne tik plaukeliai, bet ir oda, tai tarsi tatuiruotė. O „HD Brows“ technologija leidžia nudažyti tik pačius plaukelius. Naudojami visai kitokie – aukščiausios kokybės dažai, kurie išlieka ilgiau. Be to, pilna dar įvairiausių niuansų, kurių išmokstama tik seminarų Didžiojoje Britanijoje metu. Specialių mokymų metu meistrai išmokomi parinkti tinkamiausią antakių formą ir preciziškai atlikti jų korekciją.

Sužinoti, ar specialistas tokius mokslus išėjęs – paprasta, tereikia paprašyti tai įrodančio diplomo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.