Japonų ryžių sėlenų stebuklą gali išbandyti ir lietuvės

Ar žinote, kad ryžių laukuose dirbančios japonės didžiuojasi tobula rankų oda? O tai, kad šios tautos atstovai niekada neis pagulėti į vonią prieš tai nenusiprausę? Negana to, japonių vonios kambaryje rasime mažiausiai 15 skirtingų odos priežiūros priemonių, o europietės, pastaruoju metu vis dažniau paklūstančios madingam teiginiu „mažiau yra daugiau“ savo voniose apsiriboja 5 priemonėmis, skirtomis jų veidui.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 13, 2014, 6:37 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 11:56 PM

Visus šiuos skirtumus puikiai išmano kompanijos „Annayake“ atstovė Catherine Chaubeyre, šiuo metu viešinti Lietuvoje. Viename Vilniaus salonų „Kristiana“ ji pristatė kompanijos „Annayake“ naujieną – paakių kremą „Eye Contour Care Continuous Hydration 24“. Šis produktas puikiai kovoja su tamsiais ratilais, paburkimais ir smulkiomis raukšlėmis. Juk japonės visada žinojo, kaip pasirūpinti savo oda, o šis produktas, pasak Ch.Chaubeyre - Japonijos dovana Europai.

Kurdamos „24 hours“ liniją, „Annayake“ laboratorijos giliai ištyrinėjo neįtikėtinai turtingus Japonijos kultūros lobius. Įkvėpimo šaltiniu tapo Edo periodo grožio paslaptys, minimos vertingame grožio vadove moterims - „Išminties knygoje“ (Miyako Fūzoku Keiwadan).

Vienas iš šios knygos skyrių pašvęstas gražios ir skaisčios odos paslapčiai: „Rytais kruopščiai nuvalykite veidą ryžių sėlenomis pripildytais maišeliais. Jūsų oda taps švelni ir švytinti.“

Praėjus 200 metams nuo šios knygos gimimo, ryžių sėlenų naudą galima lyginti su švelniomis ir nesenstančiomis sakės gamintojų rankomis, kurios nuolat mirksta vandens, ryžių ir ryžių mielių mišinyje. Dėl šios priežasties „Annayake“ laboratorijos sukoncentravo savo darbą į japonų grožio procedūras su ryžių sėlenomis, taip pasiūlydamos jaunoms Vakarų moterims grožio puoselėjimo produktą, pasižymintį ypatingomis drėkinamosiomis savybėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.