Japonų vyrai graibstė moteriškas I. Serapinienės kurtas rankines

Dizainerė Irena Serapinienė su savo mados namų „Sirena“ komanda kuria tokias moteriškas rankines, kad jos įtinka...net vyrams! Stipriosios lyties atstovai Japonijoje jau pasipuošę lietuviškais kūriniais.

Irena Serapinienė buvo maloniai nustebinta, kad Japonijoje vyrams patiko jos kurtos rankinės, šiaip jau skirtos moterims.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Irena Serapinienė buvo maloniai nustebinta, kad Japonijoje vyrams patiko jos kurtos rankinės, šiaip jau skirtos moterims.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-11 22:53, atnaujinta 2018-02-12 01:14

Japonai jais susidomėjo lankydamiesi neseniai vykusioje parodo „Interior Lifestyle“ - į Tekančios saulės šalį „Sirena“ nugabeno savo rankinių. Vyriškų kol kas gaminama nedaug – didžiausias dėmesys skiriamas moteriškoms.

Tik nereikia galvoti, kad japonų vyrai išprotėjo – jie rinkosi „Sirenos“ kuriamas laisvo stiliaus rankines, kurias iš tiesų negalima tiksliai priskirti kuriai nors lyčiai. O užsieniečiai stiliaus klausimais elgiasi kur kas laisviau nei lietuviai – juos domina naujos idėjos, gražūs daiktai.

I.Serapinienė ne pirmą kartą lankosi Japonijoje ir kas kartą ją ten aplanko sėkmė. Net didesnė nei Vokietijoje ar Norvegijoje, kur jau ne kartą ieškojo kontaktų, dalyvavo parodose.

„Kai lankausi Japonijoje – visuomet justi kūrybinė intriga. Ten visuomet justi grįžtamasis ryšys – visa tai nori nenori priverčia mylėti tą šalį“, - sakė I.Serapinienė.

Gal dabar ji daugiau sukurs rankinių ir vyrams?

Dizainerė mąsto apie tai, bet jau puikiai žino, kad lietuviai kol kas pageidauja griežtų klasikinių formų rankinių. O juk kūrybiškai išdykauti žymiai įdomiau.

Greičiausiai pats gyvenimas sudėlios viską į vietas, nes ne tik Irena vyksta į Japoniją – jau ne pirmą kartą svečiuojasi žmonių iš tolimos šalies ir pas ją. Štai ir liepos 13-ąją visa japonų delegacija domėsis nauja odos dirbinių paroda sostinės galerijoje „Sirena“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.