Išleistuvių šventė: sostinės abiturientės suspindo prabanga

Šeštadienį Vilniaus Kongresų rūmuose skambėjo smagus jaunatviškas juokas – čia saulėtą popietę brandos atestatus atsiėmė Vilniaus licėjaus XXII laidos abiturientai.

Vilniaus licėjaus XXII laidos išleistuvių akimirka.<br>D.Umbraso nuotr.
Vilniaus licėjaus XXII laidos išleistuvių akimirka.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-12 16:08, atnaujinta 2018-02-12 00:51

Išleistuvės – didžiausia šventė mokykloje. Todėl į iškilmingą ceremoniją susirinkę abiturientai vilkėjo šventinę aprangą. Vaikinai tradiciškai vilkėjo kostiumus, o merginos puošnias sukneles.

Suknelių stiliai – kuo įvairiausi. Vienos suknelės tamsios, kitos – šviesios, vienos suknelės šlavė grindis, kitos – visai trumputės.

Sužavėti aplinkinius abiturientės bandė ne tik puošniais apdarais, bet ir išskirtinėmis šukuosenomis, profesionalų kurtu makiažu.

Šių metų balandį savaitraštis „Veidas“ paskelbė Vilniaus licėjų geriausia šalies mokykla, ji surinko 90,44 balo iš 100 galimų.

Sudarant reitingą gimnazijos ir vidurinės mokyklos vertintos atsižvelgiant į visų tos mokyklos abiturientų laikytų valstybinių brandos egzaminų rezultatų vidurkį ir pagal tai, kiek abiturientų įstojo į Lietuvos universitetus pirmu pageidavimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.