A. Pogrebnojaus marškinėliai puošia Vatikano futbolo komandą

Futbolo aistruolis dizaineris Aleksandras Pogrebnojus jau yra sukūręs kelis aprangos variantus Lietuvos futbolo rinktinei. Naujausias jo darbas dedikuotas Vatikano futbolo komandai. Jai A.Pogrebnojus sukūrė spalvingus marškinėlius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 13, 2014, 4:13 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:29 AM

Sekmadienio popietę jis pasidalijo marškinėlių nuotraukomis ir pastebėjo, kad šie marškinėliai turėtų būti skirti Pasaulio futbolo čempionato finalui, kur susikaus Vokietijos ir Argentinos rinktinės. Pernai metų vasarį atsistatydinęs popiežius Benediktas XVI kilęs iš Vokietijos, o dabar valdantis popiežius Pranciškus užaugo Argentinoje.

„Šiandien baigiasi didžiojo futbolo šventė!!!

Ilgai galvojome kokius marškinėlius ta proga sukurti... Visai netyčia nutiko taip, kad Vatikano futbolo komandos marškinėliai labai tinka abiems Pasaulio futbolo čempionato finalo dalyviams – paskutiniai du popiežiai yra iš šių šalių...“ – socialiniame tinkle paskelbė A.Pogrebnojus.

Sekmadienio vakarą 20 valandą prasidės Pasaulio futbolo čempionato uždarymo ceremonija, o 22 valandą įvyks varžybos dėl pirmosios vietos tarp Vokietijos ir Argentinos. Lietuvių dizaineris Aleksandras neslepia - jis visa širdimi serga už Argentinos rinktinę.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad šeštadienio naktį paaiškėjo bronzinių medalių laimėtojai. Olandijos futbolo rinktinė rezultatu 3:0 įveikė čempionatų šeimininkus brazilus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: UŽT komentarai apie pokyčius ūkio sektoriuje, darbo rinkoje