„Vogue“ grožio patarimas: dvi veido kaukės geriau nei viena

Kartą per savaitę leidžiate sau pasilepinti grožį puoselėjančia veido kauke? O kas nutiktų, jei užsiteptumėte net dvi ar tris skirtingo poveikio kaukes? Portalas „Vogue“ tikina, kad tai efektyvus grožio ritualas, padėsiantis negailestingai susidoroti su dažniausiai pasitaikančiomis veido odą problemomis.

„Vogue“ grožio patarimas: dvi veido kaukės geriau nei viena.<br>„123rf.com“ nuotr.
„Vogue“ grožio patarimas: dvi veido kaukės geriau nei viena.<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 15, 2014, 8:57 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 11:11 PM

Kosmetologė Joanna Czech, kurios klientų sąraše yra tokios įžymios moterys kaip aktorės Cate Blanchett ir Kate Winslet bei modelis Christy Turlington Burns, šiuo metodu žavisi jau daugelį metų.

Kad išgautų geriausius rezultatus, Joanna tinkamai paruošia odą: veido odos nešvarumus nuplauna odos tipą atitinkančiu prausikliu, tuomet vatos diskeliu veidą kruopščiai nuvalo odos paviršių pH sureguliuojančiu toniku, taip pat įmasažuoja serumą, kuris odai padeda gerai įsisavinti visas kaukėje esančias medžiagas.

Atlikus tris minėtus žingsnius, telieka odą palepinti pasirinktomis kaukėmis. Joanna vadovaujasi viena paprasta taisyklė – pirmiausia ji tepa šveičiamąsias, valomąsias kaukes, po to – drėkinamąsias, maitinamąsias arba jauninamąsias.

Po kaukės klienčių oda atgaivinama toniku ir pamaitinama odos tipą atitinkančiu kremu. „Vogue“ biuruose šis metodas – anokia paslaptis. Štai portalo grožio skilties redaktorė Mackenzie Wagoner teigia, kad siekdama nepriekaištingai spindinčios odos, ji tepasi net 3 kaukes iš eilės: šveičiamąją, valomąją ir drėkinamąją.

Kad ir kokias kaukių rūšis pasirinktumėte, J.Czech pataria tokia procedūra lepintis ne dažniau nei kas antrą savaitę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.