Lady Gaga ir Tony Bennettas dalyvaus „H&M“ reklamos kampanijoje

Dvi superžvaigždės kartu pasirodys „H&M“ reklamoje, kurioje atliks naują savo albumo „Cheek to Cheek“, pasirodysiančio rugsėjo 23 dieną, dainą.

Lady Gaga ir Tony Bennettas.
Lady Gaga ir Tony Bennettas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 27, 2014, 6:46 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 3:45 PM

Naujasis albumas yra dvi kartas sujungiančių atlikėjų bendras darbas, duoklė džiazo muzikai. Tarptautinė televizijos kampanija pasirodys lapkričio pabaigoje, ilgesnė jos versija bus pasiekiama www.hm.com svetainėje. Kampanijos reklamoje dalyvaus Tony Bennettas ir Lady Gaga, kurie taip pat pasirodys spausdintoje reklamoje, interneto reklamoje ir lauko reklamoje.

Lady Gaga, šiuo metu gastroliuojanti su koncertiniu turu „artRAVE: The ARTPOP Ball“, yra viena ryškiausių savo kartos įžymybių, apjungianti muzikos ir mados pasaulius viskame, ką ji daro.

2013 metų lapkritį Lady Gaga oficialiai atidarė pavyzdinę „H&M“ parduotuvę Niujorke, „Times Square“ aikštėje. Tony Bennettas, pasaulinio garso JAV muzikos atlikėjas, yra 17 kartų laimėjęs „Gramy“ apdovanojimą bei gavęs Kennedy centro garbės apdovanojimą. Ilgai lauktas Tony Bennetto ir Lady Gaga naujas albumas sujungia šių dienų ikoną su viena iš muzikos legendų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.