Niujorko mados savaitė: netikėta Victorios Beckham kolekcija

Pasižiūrėjus į naujausią Victorios Beckham kolekciją skirtą šiltajam sezonui, tikrai nekyla noras kritikuoti. O juk pirmąsias jos kolekcijas lydėjo kritika – neva stiliaus ikona ir kurdama rūbus lieka ištikima savo stiliui. 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija – visai kitokia.

Victorios Beckham 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>AP nuotr.
Victorios Beckham 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 12, 2014, 9:13 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:11 PM

Naujausioje kolekcijoje klasikinio tipo sukneles pakeitė gausybė eksperimentų: originalūs audiniai, asimetriški kirpimai, grubūs aksesuarai ir nemažai iš vyriško garderobo pasiskolintų elementų. Kas itin keista, kolekcijoje nebuvo nei vieno prabangaus vakarinės suknelės modelio, nieko itin „viktoriško“.

Dailūs, safario tipo ilgų rankovių švarkeliai bei klasikinio modelio kelnės su kantu – išties perspektyvos turintis derinys. Juos V.Beckham pasiuvo iš baltos bei bordo spalvos audinių.

Kaip ir dauguma dizainerių, ateinančiam sezonui ji neatsisakė ir baltos bei juodos spalvos derinio, tačiau kolekciją papildė smėlio spalvos suknelės ir lengvi paltai. Kolekcijoje buvo ir keletas labiau „mergaitiškų“ modelių – bendrą vaizdą šiek tiek sušvelnino blauzdas siekiantys blizgūs sijonai su geltonos bei rožinės spalvos gėlių raštais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.