Niujorko mados savaitė: pirmoji Serenos Williams kolekcija

Viena geriausių pasaulio tenisininkių Serena Williams taip pat neatsilaikė mados traukai. Niujorko mados savaitės, skirtos 2015 m. pavasario ir vasaros mados kolekcijoms pristatyti, pirmą kartą buvo pademonstruota ir sportininkės drabužių linija.

Serenos Williams 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>AP nuotr.
Serenos Williams 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 14, 2014, 3:49 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 3:52 PM

Savo apsilankymų šį mados pristatymą pagerbė net pati amerikietiškojo „Vogue“ redaktorė Anna Wintour. O savo apsilankymu pristatymuose ji pagerbia tikrai ne visus.

Kaip pati S.Williams sakė, ją įkvėpė pati mada, kaip, pavyzdžiui, „Dior“ aukštosios mados kolekcijos. Nors pačios sportininkės pristatyti modeliai vienareikšmiškai diktuoja patogų, sportinį stilių.

Kolekcijoje dominuoja juoda oda – iš jos pasiūti klostuoti mini sijonėliai, kombinezonai, švarkai. Vienu svarbiausių akcentų tapo kamufliažo imitacijos džemperiai, sportinio tipo kelnės. Tiesa, pasirinktos ne įprastos kamufliažinės spalvos, o violetinės atspalviai.

Kolekcijos modelių eilę papildo ir kiek subtilesnės, ilgos, iš trikotažo pasiūtos suknelės. Dar vienas įdomus elementas – gepardo kailio imitacijos tamprės, derinamos prie aukštakulnių ir sportinės viršutinės aprangos dalies.

Susidaro įspūdis, kad pasitelkdama sportinį stilių naujoji dizainerė S.Williams siekė atskleisti moters, vilkinčios tokius rūbus, seksualumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.