Niujorko mados savaitė: minimalistinis N. Rodriguezo pavasaris

Kurdamas ateinančio sezono kolekciją dizaineris Narciso Rodriguezas pasitelkė itin lengvus audinius. Dėl to minimalistiniai modeliai atrodo labai subtilūs. Tad 2015 metų pavasario ir vasaros kolekcijos modeliais pasipuošusi moteris atrodys švelni ir elegantiška.

Narciso Rodriguezo 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>AP nuotr.
Narciso Rodriguezo 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 15, 2014, 5:40 PM, atnaujinta Feb 2, 2018, 12:21 PM

Beveik visą kolekciją sudaro baltos, juodos, bei rožinės ir kreminės atspalvių modeliai. N.Rodriguezo klientės iš naujausios kolekcijos turės ką išsirinkti tiek dienai, darbui ofise, tiek vakarui.

Dizaineris ateinantį sezoną siūlo dėvėti klasikinio kirpimo kelnes, paaukštintu liemeniu, taip pat kiek prailgintus, vyriško modelio, tačiau asimetriško kirpimo švarkus. Tokie švarkai gali būti dėvimi ir ant visiškai lengvų, plazdančių suknelių. Vakarui skirtos suknelės taip pat minimalistinės, subtiliai dekoruotos blizgių karoliukų juostomis.

Panašu, kad N.Rodriguezas kurdamas šią kolekciją turėjo idėją - atkreipti dėmesį bei išryškinti moters kaklą ir krūtinę. Didžioji dauguma suknelių ir palaidinių modelių – su itin giliomis iškirptėmis ar krūtinę pabrėžiančiomis skirtingo audinio detalėmis. Prie viso to dizaineris sukūrė ir įspūdingus, masyvius kaklo papuošalus iš kvadrato, stačiakampio ir apskritimo formos detalių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar I. Šimonytė gali pasipriešinti G. Nausėdai?