Editos Vilkevičiūtės sugrįžimas - ant „Versus Versace“ podiumo

Lietuvos topmodelis Edita Vilkevičiūtė jau seniai nesirodė ant podiumo, bet Niujorko mados savaitėje ji vėl kerėjo savo užburiančiu žvilgsniu per ilgai lauktos kolekcijos „Versus Versace“ pristatymą.

Daugiau nuotraukų (1)

Rita Stankevičiūtė

Sep 17, 2014, 8:22 AM, atnaujinta Jan 30, 2018, 5:46 PM

Kaunietė E.Vilkevičiūtė jau senokai pelnė vardą ir ant podiumo lipa tik išskirtiniais atvejais. Bet kitokiu nei išskirtinis naujausios kolekcijos „Versus Versace“ pristatymo nepavadinsi.

Paprasti nemirtingieji tą vakarą negalėjo patekti į Hadsono upės pakrantėje esantį „Metropolitan West“ paviljoną. Donatellos Versace pasirinktas naujasis dizaineris Anthony Vaccarelo pristatė savo pirmąją kolekciją, o jos pažiūrėti susirinko tokios garsenybės kaip dainininkė Rihanna, aktorė Jennifer Hudson ir supermodelis Naomi Campbell.

Jos lydėjo akimis ir klasikinio grožio šiltų akių E.Vilkevičiūtę, kai ji pasirodė ant podiumo apsirengusi juodai nuo galvos iki kojų. Aptemptas odinis sijonas, auksinės spalvos sagos, plačiai prasegti marškiniai – „Versace“ vardas šiemet suskambo jaunatviškai ir provokuojamai.

Tai buvo vienintelis 25 metų lietuvės oficialus pasirodymas Niujorke, bet fotografai gražuolę gaudė ir gatvėje, ir kviestiniuose renginiuose. E.Vilkevičiūtė leido laiką tarp žvaigždžių viešbutyje „Plaza“ vykusiame žurnalo „Harper’s Bazaar“ vakarėlyje, kur svečiai siurbčiojo „Moët & Chandon“ klausydamiesi gyvo Lady Gagos koncerto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kaip Lietuvos pramonė atsilieps į gynybos programas?