„Vivienne Westwood“ kolekcija - su politikos prieskoniu

Mados maištininkė 73-iejų Vivienne Westwood pristatydama kolekciją šiltajam sezonui liko ištikima pati sau. Dizainerė – viena iš tų, kurie mados tendencijų paiso mažiausiai. Londono mados savaitės metu pristatyta 2015 metų pavasario ir vasaros kolekcija – romantiška ir, kaip visada, kiek pankiška.

Vivienne Westwood 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>Scanpix/Reuters ir AP nuotr.
Vivienne Westwood 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>Scanpix/Reuters ir AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 18, 2014, 5:23 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 12:42 PM

Škotijos atsiskyrimo nuo Didžiosios Britanijos idėją karštai palaikanti dizainerė pademonstravo pristatydama kolekciją pademonstravo ir savo politines pažiūras. Ant podiumo pasirodžiusias manekenes puošė ne tik kolekcijos drabužiai, bet ir politiniai ženkliukai su užrašu „Taip“.

Modeliai pademonstravo visą eilę itin moteriškų ir romantiškų suknelių, kurias kuriant buvo pasirinkti spalvingų gėlių, meno motyvai, o egzotikos kolekcijai suteikė ir piratiškos skrybėlės.

Dizainerė neatsisakė ir kiek aštresnio moters įvaizdžio – prie trumpučių šortų derino grubaus kirpimo vyriškus švarkus, marškinius, iš vyrų spintos pasiskolino ir kelnes. Vieni žaviausių kolekcijos kūrinių – baroko laikus primenančios palaidinės ar net romėnų laikus primenančios ryškios suknelės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.