Baltiškoji Julios Janus mada lietaus ir darganos nebijo

Antrąjį tarptautinį mados ir maisto katalogą mados namai „Julia Janus“ pristatė ekstremaliomis sąlygomis – Latvijos ambasados kiemelyje po atviru dangumi pliaupiant lietui. Tačiau apniukęs dangus neišgąsdino nei kūrėjų, nei svečių.

Dizainerės Julios Janus rudens ir žiemos kolekcijos modeliai.<br>R.Mickevičiūtės nuotr.
Dizainerės Julios Janus rudens ir žiemos kolekcijos modeliai.<br>R.Mickevičiūtės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Bulvydė

Sep 18, 2014, 10:26 AM, atnaujinta Jan 30, 2018, 2:54 PM

Ypatinga vakaro viešnia, tinklalapio stiliusos.lt įkūrėja stilistė Agnė Jagelavičiūtė šypsojosi: „Visą dieną žiūrėjau pro langą ir vis tikėjausi, kad pagaliau prapliups lietus. Juk kitaip renginys būtų nepavykęs – baltiškoji ir šiaurietiškoji kultūra, kuria alsuoja „Julia Janus“ kūriniai, neatsiejama nuo lietaus“.

Aštuntą mėnesį nėščia moteris nepabūgo nei lietaus, nei vėsaus oro. Vakaro metu Agnė pristatė net dvi dizainerės Julijos kurtas sukneles, prie drabužių priderino jaukius aksesuarus ir spinduliavo puikią nuotaiką.

Kataloge „Mada ir maistas“ kalbasi naujausios Julijos Janus kolekcijos modeliai ir vienų geriausių Vilniaus ir Rygos virtuvės vadovų Deivydo Praspaliausko ir Naurio Jakuško sukurtų patiekalų receptai.

Dizainerė Julija pabrėžė, kad prie baltiškojo ir šiaurietiškojo prekės ženklo „Julija Janus“ dirba ne tik ji, bet ir kiti kūrėjai – juvelyrai, keramikai, skulptoriai ir net kompozitoriai. Kataloge atskleistas baltiškasis pradas aprėpia daugelį sričių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.