„Emporio Armani“ ir toliau neišsižada mėlynos

Milano mados savaitės metu pristatyta „Emporio Armani“ kolekcija nuginklavo ryškia mėlyna spalva. Nors ši spalva dominavo mados namų rudens ir žiemos kolekcijoje, ji užtikrintai brausis ir į šiltojo sezono garderobą. Tačiau rugiagėlių mėlyna – išties tobula spalva vasarai.

„Emporio Armani“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>AFP ir Reuters nuotr.
„Emporio Armani“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>AFP ir Reuters nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 23, 2014, 11:55 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 10:36 PM

Kolekcijoje dominuoja keletas spalvų derinių: juoda ir balta, bei mėlyna ir balta. Nieko keisto, nes marinistiniai motyvai jau ne vieną sezoną yra privaloma atostogų garderobo dalis. „Emporio Armani“ Milane pristatė eilę sportinių švarkų ir plačių aukšto liemens šortų, kelnių ir sijonų, kuriuos puošia įvairaus storio dryžiai – jie, o ne originalūs kirpimai ir atspindi pagrindinę kolekcijos idėją.

Tiek prie klasikinių baltų kelnių, tiek prie sportinių suknelių dizaineriai derino sportinio tipo batelius su raišteliais. Kolekcijoje nėra ir itin prabangių aksesuarų – masyvūs papuošalai pagaminti iš plastiko, vėlgi, mėlynos spalvos.

Kokteiliui mados namai pasiūlė rugiagėlės ir jūros mėlynumo suknelių. Vakarui dizaineriai siūlo ir šiek tiek daugiau prabangaus įvaizdžio – suknios su daug klosčių, atidengiančios pečius ar net pasiūtos iš visiškai blizgaus, į lateksą panašaus audinio.

„Emporio Armani“ šia kolekcija dar kartą įrodė, kokiu galingu kolekcijos ginklu gali tapti spalva.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.