„Max Mara“ siūlo progą pasirausti po močiutės spintą

Ankstyvas 8-asis dešimtmetis nedavė ramybės ir „Max Mara“ mados namų kūrėjams. Bent jau viena galima spėti, kad kolekcija turėjo sužavėti vintažinio stiliaus mėgėjus. Tai jau ne hipių laikus, o mamų ir močiučių spinta kvepianti kolekcija.

„Max Mara“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>Scanpix/AFP nuotr.
„Max Mara“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>Scanpix/AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 23, 2014, 6:28 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 10:53 PM

Iš pirmo žvilgsnio, kolekcija atrodo nuobodi, bet į ją įpinti nemažai seksualumą atskleidžiančių detalių. Labai elegantiški ir aptempti ilgi sijonai, pasibaigiantys gerokai už kelių, pasiūti su dideliu skeltuku priekyje. Juodų sijonų ir palaidinių derinius pagyvina tai, kad palaidinės pasiūtos iš perregimų audinių.

Ir, žinoma, neapsieita be smulkiomis gėlėmis tankiai margintų audinių. Ir čia karaliauja vintažinės spalvos – rusva, žalsva bei rožinė. Mados namų kūrėjai netgi siūlo pasirinkti gana drastišką derinį – vien margo juodos baltos audinio rūbais apsirengti nuo galvos iki kojų. O deriniui dar priklauso ir skrybėlė bei tokie pat auliniai batai...

8-ojo dešimtmečio chaosą kolekcijoje kiek sustyguoja griežto kirpimo to laikmečio stilistikos švarkai, kurių kraštai apsiūti dalykiškomis juostelėmis.

Na, ir desertui, prie ilgo lietpalčio ar marškinių ir sijono derinio ateinantį sezoną kaip akcento bus būtina nepamiršti skarelės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?