„Fendi“ kolekcija pražydo orchidėjomis

„Fendi“ mados namai savo 2015 metų pavasario ir vasaros kolekciją dedikavo orchidėjoms. Būtent šios gėlės ornamentas atsidūrė ant daugumos kolekcijos modelių: mini suknelių, paltų, sportinių švarkų ir kitų drabužių.

„Fendi“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>Scanpix/AFP nuotr.
„Fendi“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>Scanpix/AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2014, 1:33 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 8:56 PM

Daugiausia kolekcijoje vyrauja mėlynos spalvos paletė: nuo dangaus melsvos iki gilaus vandenyno tono. Taip pat nemažai ir juodos, baltos bei pilkos paletės.

Mados namai pavasarį siūlo dėvėti odos sukneles, kelnes ir švarkelius. Iš odos pagaminti netgi orchidėjos formos plaukų aksesuarai. Tokį ant podiumo segėjo ir kolekciją pristačiusi garsioji manekenė Cara Delevingne. Originali idėja – ir plunksnomis dekoruotos suknelės.

Be kolekcijoje vyraujančių orchidėjos formos siuvinėjimų ar atspaudų, kūrėjai plazdančias sukneles ir sijonus išpuošė geometrinėmis formomis, kurių visuma primena dėlionę ir mozaiką.

Prie trumpų kūgio formos odos kelnių, trapecijos modelio suknelių ar asimetriško kirpimo sijonų „Fendi“ priderino sandalų tipo avalynę – tiek patogias lygiapades basutes, tiek subtilias ir elegantiškas aukštakulnes basutes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.