„Roberto Cavalli“ kolekcija – pašėlusiai moteriai

„Roberto Cavalli“ moteris yra visada švytinti, pasitikinti savimi ir šiek tiek laukinio charakterio. Tokiai moteriai mados namai sukūrė ir ateinančio sezono kolekciją: daug odos, ryškių spalvų ir glamūrinio įvaizdžio.

„Roberto Cavalli“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>Scanpix nuotr.
„Roberto Cavalli“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-26 21:32, atnaujinta 2018-01-29 11:46

2015 m. pavasariui ir vasarai mados namai pasiuvo išties margą kolekciją, kurią sudaro ne tik romantiškos, žemę šluojančios įmantrių marginimų suknelės, bet ir kiek šaltesnį įvaizdį kuriantys pitono odos kostiumėliai. Nors netrūksta blizgučių, kolekcija turi ir šiek tiek disko stiliaus prieskonių.

Tokių prieskonių kolekcijai suteikia, kad ir, perregima palaidinė su plunksnomis dekoruotomis rankovėmis, blizgiais žvyneliai siuvinėtos aptemptos kelnės ar kai kuriems modeliams pritaikytos sidabro spalvos detalės.

Prabangos mėgėjoms „Roberto Cavalli“ nesibodėjo pasiūlyti ir šiltajam sezonui skirtų kailio rankinių, kurias derino tiesiog prie platforminių sandalų.

Nieko keista, kad mados namai lieka ištikimi sau – ne vienas kolekcijos modelis margintas leopardo kailio imitacijos raštais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.