Vestuvių vedėją R. Žiogą iš vėžių išmuša jaunavedžių prašymai

„Baigėsi piršlių laikai, mišrainės ir pigūs limuzinai. Baigėsi tėvelių mados“, - tikino vestuvių vedėjas ir organizatorius Remigijus Žiogas. Penktadienį jis plušo jaunavedžiams skirtoje „Vestuvių parodoje Klaipėda‘14“, kuri dvi dienas vyks viešbutyje „Europa city Aurora“.

Daugiau nuotraukų (1)

Sigita Purytė

Sep 26, 2014, 1:24 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 1:28 PM

Parodos tikslas – formuoti jaunųjų nuomonę apie tai, kas yra skoningos vestuvės.

„Mes jau turime piršlį, medinę salę, pirtį ir norim vedėjo už 4,5 tūkst. litų, - tokie prašymai išmuša R.Žiogą iš vėžių. - Arba pasiima labai brangų fotografą, kurį nusiveža fotografuoti į pirtelę. Viskas turi būti proporcinga – tiek stilius, tiek šventės sąmata.“

Jis viliasi, kad po šios parodos Klaipėdoje padaugės stilingų vestuvių.

„Kol kas pas mus to nėra. Esame ženkliai atsilikę nuo Vilniaus ar Kauno. Ten žmonės labiau seka madas“, - apgailestavo 12 metų Klaipėdoje gyvenantis „Trys karaliai“ vadovas.

Parodoje savo paslaugas pristato dekoratoriai, programos atlikėjai, pasirengimo santuokai seminarų organizatoriai, fotografai, vestuvinių suknelių siuvėjai, vestuvinių automobilių nuomininkai.

„Taip pat norėjome parodyti, kad ir pasiruošimas prieš vestuves – labai svarbus. Seminarų ciklai, kuriuos rengia ir veda kunigai, pastoriai ar šeimos centrai, yra aktualūs. Kad pompastiškos ir gražios vestuvės nesibaigtų skyrybomis po metų“, - aiškino pats prieš 6 metus smuikininkę vedęs verslininkas.

Parodos organizatoriai per dvi dienas tikisi sulaukti kelių tūkstančių lankytojų. „Prieš parodą išdalinome du tūkstančius kvietimų. Parodai oficialiai nė neprasidėjus, jau buvo parduota apie šimtas bilietų“, - džiaugėsi vyras.

Bilieto kaina į parodą – simbolinė – 5 litai. Jis skirtas tam, kad parodoje nesitrintų ir nemokamų sausainių nekaulytų mokiniai.

Parodą Klaipėdoje organizuoja įmonės „Trys karaliai“ ir „Stand Up“. Jų veikla – organizuoti vestuves, kitas šventes bei aptarnauti įmones, kurios rengia renginius.

Tokia paroda uostamiestyje rengiama pirmą kartą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.