„Dior“ kolekcijoje sujungė sena ir nauja

Naujausia „Dior“ pavasario ir vasaros kolekcija tarsi pranašauja ateitį, tačiau joje modernios idėjos susilieja su praeitimi. Kolekcijoje vyrauja įdomios priešpriešos ir iš pirmo žvilgsnio nesuderinami modeliai.

„Dior“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija<br>Scanpix nuotr.
„Dior“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 2, 2014, 9:02 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 10:13 PM

Kaip pats dizaineris Rafas Simonsas sakė, jis norėjo sukurti kažką modernaus, bet, tuo pačiu, ir atsakyti į klausimą, kas šiais laikais yra modernu. Kolekcijos modeliai kvėpuoja taip vadinama senąja mokykla, romantika ir moteriškumu. Buvo prisiminta legendinė mados namų „New look“ stilistika.

Šiltojo sezono linijoje dominuoja klasikinės juoda ir balta spalvos, tačiau modernumo suteikia akį rėžiančios ciklameno ir oranžinė.

Ypač kontrastingai atrodo prie klasikinių „Dior“ rankinių ir barokinio stiliaus batelių derinami baliono formos švarkeliai ar trumpos prigludusios palaidinės. Įdomų įspūdį sukuria sportiniai, bermudų tipo šortai, aviatoriaus stiliaus akiniai... Į visa tai įsilieja ir griežto kirpimo tamsūs odos paltai.

Vienas įdomesnių sprendimų kolekcijoje – balto, gėlėmis siuvinėto audinio kombinezonas, kiek primenantis darbininko kostiumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.