Vivienne Westwood pavasario kolekcija – tarsi vizijų pasaulis

Pati dizainerė Vivienne Westwood yra įsitikinusi, kad menas – gryniausia vizija. O jos kolekcijos išties yra menas, nepaklūstantis jokioms tendencijoms, juolab, nesitaiko prie klientų poreikių. Tai reiškia, kad kiekviena jos kolekcija labai netikėta ir stebinanti. 2015 metų pavasario ir vasaros modeliai irgi buvo tarsi užuominos į meno pasaulį.

Vivienne Westwood 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>Scanpix nuotr.
Vivienne Westwood 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 2, 2014, 7:08 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 7:32 PM

Daugiau mažiau visi kolekcijos modeliai buvo sukurti su užuominą į tam tikrus meno kūrinius ar net istorinį laikotarpį. Vienu esminių kolekcijos akcentų tapo Ievos laikus primenantis legendinis vynuogės lapas. Šis simbolis atsidūrė ant maudymosi kostiumėlių, suknelių.

Ant daugumos kolekcijos modelių atsidūrė meno kūrinių ar muziejus primenančių erdvių nuotraukos ar piešiniai. O kai kurių rūbų siluetą dizainerė tiesiog įrėmino rėmelių motyvais.

Kažką išskirti kolekcijoje būtų pakankamai sunku, nes kaip ir visada, vaizdas ant podiumo buvo gana chaotiškas. Dizainerė neatsisakė gėlėtų ir languotų audinių, kai kurie modeliai buvo išmarginti užrašais, perjuosti diržais, puošti didelėmis nertomis gėlėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: panaikintas R. Žemaitaičio Seimo nario mandatas