Ispanijos karalienei Letiziai turtingųjų standartai – nė motais

Mados dievaite tituluojama Ispanijos karalienė Letizia (42 m.) gali sau leisti neregėtą prabangą ir, kaip įprasta tarp turtingiausiųjų, kasdien dabintis vis nauja suknele, senąją negailestingai metant į šiukšliadėžę.

Ispanijos karalienei Letiziai turtingųjų standartai – nė motais.<br>AOP nuotr.
Ispanijos karalienei Letiziai turtingųjų standartai – nė motais.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 10, 2014, 10:37 AM, atnaujinta Jan 27, 2018, 9:46 PM

Tačiau tarp visų Letizios savybių puikybės nė su žiburiu nerasi. Moteris nesibodi laužyti nusistovėjusių standartų – štai praėjusią savaitę į Kastilijos-La Mančos universiteto studijų metų pradžios atidarymą kartu su vyru ji atvyko vilkėdama tą pačią purpurinės spalvos suknelę, su kuria viešumoje buvo pasirodžiusi dar... 2009-aisiais.

Viena žinomiausių Ispanijos moterų vilkėjo pamėgto ispanų dizainerio Felipe Varelos kurtą suknią. Tiesa, anuomet avėtus alyvinės spalvos aukštakulnius šį sykį karalienė pakeitė švelnios rožinės spalvos atvirais bateliais. Aukštakulniai – būtina stiliaus detalė vos 168 centimetrų ūgio Letiziai, mat šalia kone 30-ia centimetrų aukštesnio sutuoktinio ji atrodo trapi ir gležna. Prie atvirų batelių moteris priderino ir tokios pat spalvos lakuotos odos delninukę.

Vis dėlto Ispanijos karaliaus žmonai svarbiausia ne drabužiai, kaip ji pati teigia, o labdaringa veikla. Moters reitingus visuomenėje kilstelėjo ne puikus stiliaus pojūtis ar įstabus grožis, o labdaringa veikla ir nuoširdus, nesuvaidintas noras padėti neįgaliesiems ir sunkiai sergantiesiems.

Visai neseniai karalienės vardas mirgėjo visuose šalies dienraščiuose, mat, nepaisant prastų oro sąlygų, Letizia nepasididžiavo ir stabtelėjo pasišnekučiuoti su pagyvenusia neįgalia mote' rimi, didelį kelią iš kito miesto sukorusia tik tam, kad išvystų svarbiausią šalies damą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.