Kviečiame prenumeruoti žurnalą „Stilius“ ateinantiems metams

Kviečiame prenumeruoti žurnalą „Stilius“ ateinantiems metams! Iš prenumeratorių, užsisakiusių žurnalą visiems 2015-iesiems, burtais išrinksime net penkiasdešimt laimingųjų, kurie dalyvaus profesionaliose mūsų komandos surengtose fotosesijose. Gražiausias kiekvienos fotosesijos nuotraukas žurnale „Stilius“ spausdinsime kas savaitę visus ateinančius metus. Fotosesijos fotografas – Tautvydas Stukas, vizažistė – Jolanta Poškaitė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 14, 2014, 10:47 AM, atnaujinta Jan 27, 2018, 10:39 AM

Nugalėtojus burtais ištrauksime tiesioginiame „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje pasibaigus prenumeratos akcijai, juos skelbsime žurnale „Stilius“ bei portale lrytas.lt.

Traukiant burtus dalyvauja visi, kurie žurnalą „Stilius“ iki lapkričio 11 dienos užsiprenumeruos visiems 2015 metams. Žurnalas „Stilius“ leidžiamas antradieniais, o jį prenumeruoti galite net keliais būdais:

Užsisakyti vien žurnalą „Stilius“. Prenumeratos kaina metams – 108 litai (31,28 euro).

Galite užsiprenumeruoti žurnalą kartu su antradienio „Lietuvos rytu“. Prenumeratos kaina metams – 156 Lt (45,18 euro).

Žurnalą „Stilius“ gaus ir tie, kurie užsisakys antradienio ir šeštadienio dienraštį „Lietuvos rytas“, bei tie, kurie prenumeruos dienraštį visoms dienoms. Antradienio ir šeštadienio dienraščio prenumeratos metams kaina yra 299 Lt (86,60 euro), o visų dienų visiems metams – 449 Lt (130,04 euro). Visos kainos nurodytos fiziniams asmenims.

Per šiuos metus žurnale įvyko daug pokyčių – pasikeitė ir leidinio dizainas, stilius, pagausėjo temų, pagerėjo leidinio nuotraukų kokybė.

Kiekvieną antradienį „Stiliuje“ pasakojame apie žinomus ir įdomius žmones, išskirtines asmenybes, garsius savo sričių profesionalus. Kalbamės su jais apie gyvenimą, praradimus ir atradimus, atskleidžiame nutylėtas istorijas, pasakojame apie Lietuvos ir užsienio garsenybių paslaptis.

Aistra gyvenimui deganti „Stiliaus“ žurnalistų, dizainerių ir fotografų komanda kas savaitę pasakoja apie geriausius restoranus, pateikia geriausius interjerų sprendimus, publikuoja jų nuotraukas, dalijasi dizainerių bei architektų patarimais.

Tiems, kuriems rūpi kūno linijos ir grožis, žurnale siūlome patarimų, kaip numesti svorio, o kosmetologijos ir medicinos specialistai pataria, kokią kosmetiką naudoti, kaip prižiūrėti savo veidą ir kūną, kokią sporto šaką rinktis.

Kaip ir anksčiau, „Stiliuje“ bus skiltis apie mados tendencijas, nuotraukos iš naujausių dizainerių kolekcijų. Ir toliau spausdinsime fotoreportažus iš įdomiausių vakarėlių, renginių, kolekcijų pristatymų.

Šiuo metu savaitinio žurnalo tiražas yra 40 tūkstančių egzempliorių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.