Žvaigždės su J. Statkevičiumi priešaky pakeitė šukuosenas

Ruduo ir pavasaris – tai du metų laikai, kai labiausiai norisi pokyčių. Šiam įgeidžiui nepajėgė atsispirti ir mūsų šalies garsenybės. Rugsėjį daugelis jų ne vieną valandą praleido kirpėjo kėdėje. Apie tai - „Lietuvos ryto" žurnale „Stilius".

Iš kairės: Monika Šedžiuvienė, Juozas Statkevičius ir Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė.
Iš kairės: Monika Šedžiuvienė, Juozas Statkevičius ir Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 16, 2014, 7:30 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 12:04 AM

Dizaineris Juozas Statkevičius (45 m.), artėjant jo gimtadieniui, nusirėžė plaukus praėjusio amžiaus 10-ojo dešimtmečio stiliumi. Liaudiškai sakant, „bliūdeliu“. Žilstelėję dizainerio plaukai buvo nudažyti tamsiai ruda spalva.

„Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė (23 m.) atėjus rudeniui nusprendė pasikirpti kirpčiukus. Jų gražuolė dar niekada nebuvo turėjusi. Nors mergina prie naujojo įvaizdžio dar tik pratinasi, į situaciją bando žvelgti optimistiškai: „Sako, atrodau jaunesnė. Tai gal nėra taip blogai, nes ne taip greitai pasensiu.“

Merginų grupės „Pop Ladies“ narė Monika Šedžiuvienė (22 m.) ilgus šviesius plaukus nusidažė tamsiai ruda spalva. Tiesa, brunetė Monika buvo neilgai – atlikėjai artimesnė šviesi plaukų spalva.

Dainininkė Gintarė Karaliūnaitė-Canuel (36 m.) šį rugsėjį plaukus ir patrumpino, ir nusidažė kita spalva. Nuo šiol Gintarė nebe blondinė, o šatenė. Iš karto po šukuosenos pokyčių dainininkė juokėsi, kad eidama pro veidrodį krūpteli.

Verslininkės Alesios Mačiulis (36 m.)veidą papuošė dailūs kirpčiukai. Su jais moteris buvo vos atpažįstama. Nors Alesia džiaugėsi pasiryžusi tokiems pokyčiams, galiausiai jai atsibodo naujoji šukuosena ir verslininkė kirpčius pradėjo segti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.