Iš grožio parodos Kaune grįžtama baltais dantimis ir be raukšlių

Drąsiausi iš parodos išeina turėdami akinančią šypseną ir lygia veido oda.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Oct 18, 2014, 5:32 PM, atnaujinta Jan 26, 2018, 6:25 PM

Grožio šventėje pristatomos kosmetikos, parfumerijos naujienos, SPA ir grožio centrai, chirurgijos klinikos, sporto ir sveikatingumo centrai, plaukų stilistai, visažo, manikiūro meistrai supažindina su naujausiomis grožio kūrimo technologijomis bei procedūromis.

Renginyje sukinėjasi daugybė grožį medžiojančių lankytojų, ieškančių ne tik kūno tobulinimo paslaugų ar jaunystę grąžinančių prekių.

Kalbinti žmonės sakė, jog į „Žalgirio“ areną atėjo ir gauti patarimų dietologų, sporto trenerių, grožio chirurgų patarimų, kaip išsaugoti amžiną žavesį.

„Į grožio šventę atėjau todėl, kad joje galima rasti daugybę grožio meistrų ir sužinoti karščiausias naujienas vienoje vietoje. Todėl kurį laiką nereikės vaikščioti po grožio salonus ir klausinėti apie tai, ką jie siūlo naujo“, – tvirtino arenoje sutikta kaunietė verslininkė Jolanta Damašauskaitė.

Studentės Karolina Maskaitytė ir Dovilė Riaubiūtė sakė, jog į parodą atėjo besivaikydamos nuolaidų.

„Žinome, kad tokiuose renginiuose galima pigiau įsigyti kokybiškos kosmetikos, grožio procedūrų ir net loterijose laimėti prizų“, – kalbėjo merginos.

Parodoje dalyvaujantys grožio puoselėtojai neslėpė, jog jiems svarbu pristatyti naujoves ir įdomu susitikti su lankytojais, sužinoti jų lūkesčius, išgirsti atsiliepimus.

Dalyviai lankytojams tiesiog parodoje siūlo išmėginti kosmetiką, parfumeriją, masažus, įvairias kūno linijų gražinimo procedūras, pageidaujantiems balina dantis ir net susišvirkščia į veido ar kaklo zonas botulino ir hialurono rūgšties užpildų.

Drąsiausi iš parodos išeina turėdami akinančią šypseną ir lygia veido oda.

Parodos organizatorė – įmonė „Inlinen“, kuri nuolat rengia parodas ir įvairias muges, tarp jų – mados mugę „Fashion bazaar“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.