Pigių drabužių siuntimasis iš Azijos: ko galima tikėtis?

Tikriausiai, kiekvienas iš mūsų grožimės manekenėmis, kurios demonstruoja ant jų tobulai krintančius drabužėlius. O jeigu jis dar beprotiškai pigus – tai tikras lobis! Ir taip veikiausiai kiekvienas iš mūsų esame susigundę pabandyti surizikuoti ir atsisiųsti iš pažiūros dailią prekę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-07 21:13, atnaujinta 2018-01-16 17:42

Taip surizikavo ir vieno populiaraus tinklaraščio suburbanturmoil.com autorė Lindsay Ferrier, kuri susigundė atsisiųsti rūbelius iš Singapūro internetinės parduotuvės.

„Mane suviliojo žemos kainos, o ir atsisiuntimas kainuoja tik vieną su puse dolerio. Be to, aš domėjausi ta parduotuve“, - pasakojo Lindsay.

Tuomet Lindsay nuodugniai išsimatavo save ir užsisakė keletą drabužių pagal dydžių lentelę ir nekantraudama laukė savo siuntinio. Tačiau, deja, rezultatai nudžiugino tik jos dešimties metų dukrelę.

Gavusi pirmąjį siuntinį - paltą, Lindsay šiek tiek sunerimo, kadangi paltas akivaizdžiai skyrėsi nuo jį reklamuojančio modelio.

„Jis atrodė gal ir mielas, tad pabandžiau apsivilkti... Ir na...Patys matote. Paltas derėjo tik merginai, kuri neturi krūtų, o rankos gerokai trumpesnės nei mano. Galų gale jį teko atiduoti dukrai“, - sakė Lindsay.

Po visų primatavimų papilnėjusia spinta džiaugėsi tik dukrelė, o L.Ferrier ir vėl neturėjo ką rengtis.

Naujienų portalas lrytas.lt siūlo pažiūrėti nuotaikingas Lindsay nuotraukas.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.