„Stiliaus“ nuosprendis: šios savaitės stilingiausi

Gero skonio pavyzdys – koks jis? „Stilius“ siūlo įsižiūrėti į garsius žmones, iš kurių galime pasimokyti, kaip patraukliai atrodyti.

Iš kairės: Inga Kozel, Jonas ir Simona Nainiai, Daina Bosas.
Iš kairės: Inga Kozel, Jonas ir Simona Nainiai, Daina Bosas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 8, 2015, 7:36 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 8:08 PM

Inga Kozel

Paryžiaus aukštosios mados savaitės viešnia į „Giambattista Valli“ kolekcijos pristatymą atvyko apsivilkusi šių mados namų sukurtus kailinius. Po jais Inga vilkėjo juodą Juozo Statkevičiaus suknelę.

Daina Bosas

Verslininkė per muzikos apdovanojimus liko ištikima dizainerio Juozo Statkevičiaus kūrybai. Vakarui ji pasirinko suknelę iš naujausios Juozo kolekcijos. „Ši suknelė labai patogi ir tinka beveik visur“, – tikino Daina.

Agnė Jagelavičiūtė ir Kęstas Rimdžius

Stilistė M.A.M.A apdovanojimams pasipuošė dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės suknele. Jos kolega Kęstas vilkėjo „Zara“ švarką, „Saint Laurent“ marškinius, mūvėjo „Kukla Beauty Box“ kelnes, avėjo „Topman“ batus, o įvaizdį užbaigė užsimetęs „Dior“ skarą ir rankoje laikydamas „Balenciaga“ rankinę.

Simona ir Jonas Nainiai

Laidų vedėjas su žmona per muzikos apdovanojimus M.A.M.A atrodė nepriekaištingai. Ir be stilistų bei dizainerių pagalbos. Stilingą juodą-raudoną suknelę Simona šiam vakarui pasisiuvo pati.

Asta Valentaitė ir Mantas Petruškevičius

Stilistė vilkėjo „Giorgio Armani“ švarką, po kuriuo buvo matyti „Agent Provocateur“ liemenėlė, segėjo „Max Azria“ sijoną, avėjo „Prada“ ilgaaulius batus. Mantas vilkėjo „Cantas“ kostiumą, avėjo „Jimmy Choo“ batus, o į marškinius buvo įsisegęs dizainerės Sonatos Bylaitės apykaklės segtuką.

Freida Pinto

Į Tarptautinį Santa Barbaros filmų festivalį aktorė atvyko pasipuošusi sidabriška „Mason by Michelle Mason“ suknia. Prie jos Freida priderino masyvų „Dannijo“ kaklo papuošalą.

Rosie Huntington-Whiteley

Savo vardinės kvepalų ir drabužių linijos „Rosie for Autograph“ pristatymo proga supermodelis vilkėjo šilkinius naktinius iš savo pačios kurtos kolekcijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.