Gėdos stulpas: „Grammy“ žvaigždės, kurios prašovė pro šalį

Vienas didžiausių muzikos pasaulio renginių „Grammy“ apdovanojimai sulaukė ne tik komplimentų. Kai kurios raudonuoju kilimu Los Andžele iškilmingai žengusios žvaigždės, po apdovanojimų dar kartą pažvelgusios į savo nuotraukas, turėtų rausti iš gėdos – ne viena dama tapo ne grožio ir elegancijos simboliu, o pašaipų objektu.

Ne viena žvaigždė „Grammy“ apdovanojimuose tapo ne grožio ir elegancijos simboliu, o pašaipų objektu.<br>„Scanpix“ ir AP nuotr.
Ne viena žvaigždė „Grammy“ apdovanojimuose tapo ne grožio ir elegancijos simboliu, o pašaipų objektu.<br>„Scanpix“ ir AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 9, 2015, 9:06 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 4:37 PM

Bene daugiausiai apkalbų skriejo popkaralienės Madonnos adresu – norėdama atrodyti seksuali 56 metų žvaigždė persistengė. Jos „Givenchy“ korsetas, pirmiausia, galėjo būti bent dydžiu didesnis, kad krūtys nebūtų išplerusios virs drabužio, o ką jau kalbėti apie apnuogintą dainininkės užpakalį.

Joy Villa savo apdaru nepaliko vietos nei paslapčiai, nei padorumui – jos karpyta suknelė atskleidė viską, ką žvaigždė turi. Nereikėjo jai aklai tikėti tuo, kas patarė taip atrodyti – būtų užtekę tik vieno kritiško žvilgsnio į veidrodį.

Baltu blizgančiu kostiumu, rožine kailine palerina ir ryškia rožine varlike pasipuošusi scenos žvaigždutė Charli XCX blizgėjo labiau nei Kalėdų eglutė. Tačiau išgirdusi, kad persistengė, „Boom Clap“ dainos atlikėja nesutriko: „Aš nekenčiu nuobodžios mados. Norėjau kažko nuostabaus, primenančio 9-ąjį praėjusi amžiaus dešimtmetį. Man patinka būti nenuspėjamai“.

Pro šalį prašovė ir įspūdinga suknia pasipuošusi buvusi grupės „Pussycat Doll“ narė Kaya Jones. Trisdešimtmetė žvaigždė prie masyvios ir savaime įspūdingos suknios pasirinko ne mažiau akį traukiančius masyvius papuošalus, raudonus plaukus (gal būtų užtekę raudonojo kilimo?) ir blizgučiais nusagstytus batelius. Akivaizdu, kad taisyklė „Mažiau yra daugiau“ jai nežinoma...

Ką jau besakyti apie Pharellą Williamsą ir jo žmoną Helen Lasichanh. Gal užtektų paminėti, kad Helen – drabužių dizainerė, iškilmingam renginiui užsitempusi sportinį kostiumą ir prie jo sugebėjusi priderinti aukštakulnius? Na, nebent moteris, kuri neturėtų būti susipykusi su stilaius pojūčiu, gavo nemažai pinigų už vienos sportinės kompanijos reklamą. O ponas Williamsas su baltų šortų eilute netiko net prie savo ekstravagantiškos žmonos pasirinkimo.

Lyg pramoginių šokių žvaigždė ant raudonojo kilimo spindėjo turtingoji paveldėtoja Paris Hilton.

18-metė Disnėjaus žvaigždė Zendayra, matyt, norėjo būti kur kas vyresnė, nei yra iš tiesų. Su dizainerės Viviene Westwood suknele, atrodytų, sunku prašauti pro šalį, tačiau „priderinus“ makiažą, šukuoseną ir batelius, sugadinti galima net šios mados ikonos kūrinius.

Daugiau stiliaus naujienų – lrytas.lt bloke stilius.lrytas.lt"="">stilius.lrytas.lt"" target="_blank">„Stilius“ ir mūsų „Facebook“ puslapyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.