K. Kardashian dukrai – 3,5 tūkst. dolerių kainuojantys kailiniai

Ne paslaptis, kad reperio Kanye Westo ir realybės šou žvaigždės Kim Kardashian pirmagimė North jau nuo pirmųjų savo gyvenimo dienų puošiama dizainerių kurtais apdarais. Ir štai dabar rūpestingoji mamytė nusprendė savo mažametę dukrą įsprausti į kone už ją didesnius kailinius, kurių vertė – net 3 tūks. 500 JAV dolerių.

Kim Kardashian mažametę dukrą North įspraudė į prašmatnius kailinius.<br>AOP nuotr.
Kim Kardashian mažametę dukrą North įspraudė į prašmatnius kailinius.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-16 11:40, atnaujinta 2018-01-13 02:04

Žaibiškai internete pasklidusios nuotraukos, kuriose užfiksuota į mamos ranką įsikabinusi ir kiek svirduliuojanti North, užrūstino daugelį tėvų – esą vienerių metų mergaitė yra per maža tokiam griozdiškam apdarui.

Mažylė North, regis, taip pat pavargo nuo madingų apdarų ir garsiąją mamą iš proto varančios mados industrijos. Per K.Westo „Adidas“ kurtos kolekcijos pristatymą ji spyriojosi ir nepaliaujamai verkė, taip versdama mamą raudonuoti. Šalia sedėjusios įžymybės piktinosi, kad negalėjo ramiai stebėti renginio ir svarstė, kodėl mažas vaikas nebuvo paliktas užkulisiuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.